Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’equip infantil del CD Blanes, un dels millors equips gironins del MIC 2015


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/03/2015 11:17:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CD BLANES FUTBOLL’equip infantil del CD Blanes, un dels millors equips gironins del MIC 2015

La Diputació de Girona va oferir una recepció la tarda d’aquest passat dimarts als millors futbolistes de la demarcació gironina que han participat enguany a la competició internacional

Des de fa uns anys, la Diputació de Girona premia els millors equips gironins classificats al Torneig Internacional de Futbol Base MIC (Mediterranean International Cup), i els fa una recepció, a la qual assisteixen jugadors i entrenadors. En aquesta edició del 2015 s’ha reconegut als set millors equips gironins classificats, un per a cadascuna de les categories del torneig. En aquest sentit, l’equip infantil del Club Deportiu Blanes de futbol ha estat el millor en la seva categoria.

La resta han estat el CF Lloret (juvenil), el Girona FC (cadet), la UE Olot (aleví futbol 11), la UE Quart (aleví futbol 7), la UE Cabanes (femení) i l’Equip Map Negre (Mic Integra). Tots ells van ser rebuts la tarda d’aquest passat dimarts a la Diputació pel president i els vicepresidents (tots ells, en funcions) de la institució, Joan Giraut, Miquel Noguer i Xavier Soy, respectivament. L’acte es va celebrar al pati del claustre, i van assistir-hi més d’un centenar de representants dels equips, entre jugadors i entrenadors, als quals se’ls va lliurar una bossa de futbol commemorativa del torneig amb un bidó d’aigua, convidant-los a un berenar.


Recepció millors equips MIC 2015 - Fotografia: Miquel Millán
El president de la Diputació, Joan Giraut, va felicitar els jugadors i jugadores, reiterant el compromís de la institució amb el MIC “Per tot el que representa el torneig per al món del futbol, perquè converteix les comarques de Girona en un gran aparador, on talents d’arreu del planeta vénen per jugar a futbol, però també per ser observats pels clubs més importants. Així, moltes vegades, s’hi obren noves oportunitats de futur”.

En nom del MIC va parlar el seu director, Juanjo Rovira, que va agrair la implicació de la Diputació en el torneig ”I, sobretot, la importància que aquesta institució dóna a la participació dels clubs de casa amb la instauració d’aquest trofeu per al millor equip gironí classificat de cada categoria. Rovira també va destacar que “El MIC permet que conjunts de Girona competeixin contra els millors clubs del món, i és de justícia reconèixer els millors classificats del territori on té lloc el torneig”.

El MIC, que se celebra a les comarques gironines des de fa 14 anys, té una gran repercussió a la demarcació de Girona, amb un impacte econòmic que ha superat els 3,5 milions d’euros. En aquesta edició, que ha comptat amb més de 5.000 participants acreditats, hi han pres part 200 equips de 36 països i s’han disputat prop de 600 partits de futbol arreu dels 24 terrenys de joc de les 19 seusData de realització: 06/03/2015 | Data de la darrera actualització: 06/03/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300