Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nit de multituds al IV Blanes 12 amb la Shopping Night, que ha atret milers de participants


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/06/2015 10:25:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes12BNit de multituds al IV Blanes 12 amb la Shopping Night, que ha atret milers de participants

El primer dels tres dies de l’acció promocional ha omplert de participants el centre de la vila, que continua durant tot el cap de setmana amb més de 70 activitats organitzades

El tret de sortida de la quarta edició consecutiva de Blanes 12, que va tenir lloc ahir divendres amb la Shopping Night, va omplir de milers de persones el centre de la vila. L’acció promocional reivindica Blanes com a ciutat comercial, turística i cultural, oferint productes, serveis, activitats i ofertes a preus i descomptes molt atractius.


Shopping Night 4rt Blanes 12 - Fotografies: Quim Llorens
La primera de les tres jornades del Blanes 12, que per segon any coincideix amb el primer cap de setmana de juny, ha estat una vegada més una nit de festa, amb una afluència que, conforme s’anava fent fosc, era cada cop més nombrosa. Es tractava de firar-se amb promocions i ofertes que es podien trobar als 90 comerços oberts fins a la mitjanit –moda, perfumeries, llenceria, complements, etc-; o bé reposar forces en qualsevol dels 27 locals de restauració que s’han adherit a l’experiència, alguns dels quals han amenitzat la vetllada amb música en viu.


Blanencs i visitants han gaudit de promocions, ofertes i descomptes passejant pel centre de la vila, tallat al trànsit en els carrers principals per facilitar que els vianants passegessin a munt i a vall en una jornada plenament festiva. Organitzat per l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), Blanes 12 compta amb el suport de diverses entitats, empreses, comerços i establiments que s’han sumat a la iniciativa. En total, participen 140 empreses i serveis.

Sorteig de 3.000 € amb massiva afluència de públic

Com ja ha esdevingut tradicional, la Shopping Night ha culminat amb un sorteig que s’ha fet a la simbòlica hora de les 12’12 de la mitjanit. Organitzat per l’ABBC, que ha sortejat 3.000 € repartits en 12 vals de compra de 250 €, centenars de persones s’han aplegat per comprovar in situ si la sort les afavoria.


Els 12 guanyadors del Sorteig dels 3.000 € en vals
Ho han fet havent de prendre atenció a les butlletes que s’han regalat entre els clients dels comerços adherits a la campanya des de fa setmanes i durant la mateixa nit de divendres. En total, els establiments adherits a la campanya han arribat a repartir unes 10.000 butlletes.

L’alcalde en funcions, Josep Marigó, i el president de l’ABBC, Lluís Pascual, acompanyats de la regidora de Promoció de la Ciutat en funcions, Lara Torres, han encapçalat el sorteig. Per amenitzar la vetllada, enguany s’ha comptat amb un nou personatge: La Peixatera de Blanes 12, que el passat cap de setmana ja va estar recorrent els carrers de la vila per promocionar l’esdeveniment d’aquests dies.

Més de 70 activitats durant tot el cap de setmana

La quarta edició de Blanes 12 continua durant tot el cap de setmana amb la resta de les més de 70 activitats que encara quedaran per fer-se, després que divendres ja n’hi va haver un bon grapat. Avui al matí una de les novetats ha estat la possibilitat de practicar paddle surf, així com l’exposició i concurs de bonsais instal·lat a la Plaça Solidaritat fins al vespre.


Els tallers gratuïts infantils i per a adults són un altre dels nous al·licients que hi ha dissabte i diumenge, allotjats a la Plaça d’Espanya. N’hi ha de reciclatge, de maquillatge i de màscares, així com també de sabons i de pintura. L’activitat del matí ha culminat amb un sorteig que l’any passat va ser novetat: les parades del Mercat de Fruites i Verdures del Passeig de Dintre han sortejat 4 menús degustació, comptant de nou amb la participació de La Peixatera de Blanes 12.

Cultura, música, espots i activitats per a tots els gustos i edats

Contes en anglès i català, teràpies naturals, master class de diferents modalitats, viatges en creuer fins a Tossa, visites al Jardí Botànic Marimurtra i al Jardí Tropical de Pinya de Rosa, snorkeling, gimcanes, inflables i visites guiades culturals són altres al·licients que inclou la quarta edició de Blanes 12, incloent poder fer les rutes literàries de Joaquim Ruyra i Roberto Bolaño diumenge.


La jornada d’avui dissabte inclourà d’altres activitats destacades. Per començar, a la tarda hi ha una Trobada de Big Bands allotjada a la nova plaça del costat de l’antic pavelló d’esports. Aplega la Vilanova Big Band, la Big Band del Col·legi Santa Maria, la Vbella Banda i X-Tramp. Després, hi ha una Exhibició Castellera amb la Colla de l’Alt Maresme, Els Maduixots, i un concert a quarts de 12 de la nit amb el popular grup Tapeo Sound System, que amaneix amb molt bon humor èxits musicals.


Diumenge s’han programat dues activitats culturals més que s’allotjaran al Teatre de Blanes. A les 12 del migdia hi haurà Els Contes de Rialles, un espectacle infantil de producció pròpia que inclou un repertori de narracions explicades pels mateixos membres de l’Associació Rialles Blanes. El preu de l’entrada és de 4 €, i hi ha l’oferta del Pack Familiar de 4 entrades a 12 €.


Per últim, a la tarda es representa l’obra L’home amb qui somien les dones quan somien amb homes, a càrrec del grup de teatre del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar. L’espectacle és una comèdia sobre el món de la parella i del teatre amb tocs de musical, en la línia del Diari de Bridget Jones, Sexo en Nueva York, La boda de mi mejor amiga, o El otro lado de la cama. Aquí també hi ha una oferta especial: 2 entrades per 12 €.





Data de realització: 06/06/2015 | Data de la darrera actualització: 06/06/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300