Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La jugadora blanenca Núria Morán, Campiona de Catalunya de Bitlles Catalanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2015 05:45:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BITLLES CATALANESLa jugadora blanenca Núria Morán, Campiona de Catalunya de Bitlles Catalanes

Membre del Club Bitlles Blanes, l’esportista s’ha proclamat campiona absoluta en la competició disputada el passat cap de setmana a Ponts, La Noguera

L’esportista blanenca Núria Morán s’ha proclamat Campiona de Catalunya de Bitlles Catalanes en la competició que va tenir lloc a Ponts (la Noguera) el passat diumenge 14 de juny. Es tractava de la 17a edició del Campionat de Catalunya Individual, que va comptar amb la participació de 100 jugadors i jugadores -60 homes i 40 dones d’arreu del territori català-, entre ells 10 nois i 10 noies de la categoria sub-25.


Núria Morán - Fotografies: Marta Solé
Núria Morán, que pertany al Club Bitlles Blanes, es va imposar en la final a Gemma Lloreta, segona classificada, i Marta Solé, que es va situar en la tercera posició. El lliurament de premis el van encapçalar el vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Abel Sensarrich, diverses autoritats locals, així com Àngel Asensio, president del Club de Bitlles Ponts, organitzador de l’esdeveniment.


Núria Moran amb el campió de Catalunya, Jaume Fandos
La trajectòria d’una campiona

Tal i com explica Núria Morán, va començar a practicar l’esport de les bitlles amb l’entitat Acció Cultural Es Viver de Blanes, inicialment com aficionada. Ara ja fa dues temporades que juga com a federada amb el Club Bitlles Blanes, amb el qual participa a la Lliga de La Selva-Alt Maresme. Enguany l’equip ha quedat 5è a la classificació, mentre que Núria Morán ha assolit la primera plaça en la general.


Imatge de la competició del 14 de juny
La flamant Campiona de Catalunya explica que l’equip de bitlles al qual pertany compta com a principal avantatge amb les seves ganes, però en canvi també té l’inconvenient de no poder disposar d’una instal·lació adequada per entrenar, organitzar tornejos i exhibicions, així com esdeveniments i activitats en família, entre d’altres. Núria Morán, conjuntament amb Lluís Freixa i Mar Gutiérrez –tots tres del Club Bitlles Blanes-, tiren al circuit individual per classificar-se i així poder participar al Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes.


Els dos campions absoluts, amb les autoritatsData de realització: 06/17/2015 | Data de la darrera actualització: 06/17/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300