Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Reflexions sobre “La mirada del temps”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/17/2015 04:40:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Reflexions sobre “La mirada del temps”

Pere Box, Joan Adell, Mayte Vieta i Antoni Mañach van reflexionar sobre el concepte del pas del temps a propòsit del treball homònim de Ramon Freixenet, premiat recentment

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes va allotjar ahir al vespre un acte cultural certament diferent als què solen fer-se habitualment en aquest municipi. Organitzat per lletraminúscula, es tractava d’anar filant una conversa davant del públic assistent, a propòsit del treball premiat als XVII Jocs Florals Camp d’en Grassot-Vila de Gràcia 2015 que també donava títol a l’esdeveniment: La mirada del temps.


Conversa "La Mirada del Temps"
En la conversa hi van anar intervenint l’actor Pere Box, l’escriptor Joan Adell, l’artista Mayte Vieta i el filòsof Antoni Mañach, tots ells conduïts per l’historiador local i escriptor Aitor Roger, que va actuar també com a mestre de cerimònies. Per la seva banda, Ramon Freixenet també va intervenir en diverses ocasions, una d’elles per introduir un convidat present a través de les seves paraules, la seva coneixença, el poeta Paco Gutiérrez.


P.Box, R.Freixenet, A.Roger, J.Adell, M.Vieta i A. Mañach
Del què es tractava era de veure com, des de les diferents disciplines que representaven cadascun dels integrants de la conversa, reflexionaven sobre què els havia suggerit el text de Ramon Freixenet. El pas del temps, la imatge que pot inspirar aquest concepte, els records que hi van o no lligats, o bé la vella dicotomia entre si val més una imatge que mil paraules, van ser alguns dels conceptes que van sorgir al llarg de la vetllada.


La sessió cultural es va tancar amb una interessant i refrescant aportació de l’actor i director de teatre Pere Box. No es va limitar a dramatitzar i recitar un fragment de La mirada del temps, sinó que va introduir tota una sèrie d’efectes sonors a peu de sala que van significar un bon punt i final de l’acte, que es va allargar poc més d’una hora i quart. A banda de comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, l’Arxiu Municipal i Flors La Camèlia, l’acte també va tenir les aportacions de la fotògrafa M. Antònia Borràs.


Intervenció final de l'actor i director de teatre Pere Box
Data de realització: 06/17/2015 | Data de la darrera actualització: 06/17/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300