Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes allotja aquest cap de setmana les Finals de la Copa Catalana d’Handbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/19/2015 10:59:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes allotja aquest cap de setmana les Finals de la Copa Catalana d’Handbol

Aplegarà uns 900 esportistes, acompanyats de tècnics i familiars, que disputaran al llarg del dissabte i diumenge al matí les jornades de finals de copa

L’escenari de la Ciutat Esportiva Blanes allotjarà durant el cap de setmana del 20 i 21 de juny les Finals de Copa que organitza la Federació Catalana d’Handbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. La gran festa de final de temporada aplegarà uns 900 esportistes, acompanyats dels respectius tècnics i familiars.


Fotografia: oargracia.cat
Esportistes i acompanyats viuran i protagonitzaran un total de 18 finals i 4 semifinals de Copa, així com entrenaments de les Seleccions Catalanes Infantils i Cadets Femenines, i el grup de tecnificació masculina. Dissabte la competició s’allargarà durant tot el dia, amb els 12 primers partits que es jugaran simultàniament a la Pista Verda dividida en 4 camps: a les 10 i les 12 del matí, i a les 17 i les 19 de la tarda.

L’endemà diumenge l’activitat començarà a 2/4 de 10 del matí, quan es jugaran simultàniament als 4 camps de la Pista Verda les Finals de la Copa Federació Sènior Femenina, 2a Catalana Sènior Masculina, 3a Preferent Sènior Masculina i 3a Catalana Sènior Masculina. Per últim, a les 11’15 i a les 13 h, l’activitat es traslladarà a la Pista Blava de la CEB, on es disputaran primer la Final Copa Catalana Sènior Femenina “Gonzalo Usero” i després la Final Copa Catalana Sènior Masculina “Gonzalo Usero”.


Fotografia: cugat.cat
Més informació: http://www.fchandbol.cat/publico/verNoticia.asp?IdNoticia=3626
Data de realització: 06/19/2015 | Data de la darrera actualització: 06/19/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300