Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Activitats per a totes les edats a la Revetlla Popular de Sant Joan 2015


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/22/2015 07:57:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

REVETLLA SANT JOAN 2015Activitats per a totes les edats a la Revetlla Popular de Sant Joan 2015

Diverses entitats del municipi han sumat de nou esforços per organitzar la celebració popular, que culminarà amb l’encesa d’una foguera amb la Flama del Canigó, un sopar i música en viu

Des de fa uns quants anys, a Blanes parlar de la Revetlla de Sant Joan és fer-ho d’una celebració que està oberta a la participació de gent de totes les edats, gràcies a la suma d’esforços que fan diferents entitats del municipi, que organitzen diverses activitats. La celebració de la revetlla -que es concentrarà pricnipalment al Passeig de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics-, s’encetarà a quarts de sis de la tarda d’aquest dimarts amb contes infantils, una xocolatada popular i un taller de ninots per tirar a la foguera.


Arxiu Revetlla Sant Joan a Blanes - Fotografies: Quim Llorens
Al punt de les set està previst que comenci una exhibició de danses catalanes, seguida d’un taller de castellers i una cercavila de gegants i capgrossos que sortirà del Carrer Muralla i arribarà fins al Passeig de Mar. Cap a les 9 de la nit, quan comenci a fer-se més fosc, hi haurà l’arribada de la Flama del Canigó i l’encesa de la foguera de Sant Joan. Serà llavors quan tindrà lloc l’entrega de La Flameta, un simbòlic reconeixement que lliura cada any Acció Cultural Es Viver a una entitat que durant el darrer any hagi destacat pel seu treball envers la cultura popular.


A partir de les 10 de la nit es començarà a servir un sopar popular a base de pa amb tomàquet, seques i botifarra, i s’encetarà l’encesa de diverses espelmes que formaran una lluminosa estelada. El preu dels tiquets per participar al sopar serà de 8’5 € la nit de la revetlla, mentre que si es compren de manera anticipada a Papereria Bitlloch, al Bar Rafel o a la Botiga Xamfrà, el preu és de 7’5 €.


Cap a 2/4 d’11 hi haurà balls tradicionals i una batucada pels carres del centre de la vila que finalitzarà davant l’escenari del Banc dels Músics. Serà allí quan, a partir de les 11 de la nit, començarà a sonar la música. Primer amb un concert amb el grup Teoria del Qua, amb versions d’ska i reggae; i després amb l’Orquestra Maribel, amb versions de coneguts temes musicals. Per últim, la vetllada es tancarà amb els DJs Senyors de l’Enrenou. Val a dir que entre aquests tres ingredients també cal comptar amb dues activitats musicals més: el concurs A mi no se’m Nota i la subhasta El Gran Ball.Data de realització: 06/22/2015 | Data de la darrera actualització: 06/22/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300