Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més d’un centenar de participants a la III Escalada al Castell de Sant Joan


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/29/2015 10:48:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més d’un centenar de participants a la III Escalada al Castell de Sant Joan

Enguany ha estat la primera vegada que la prova organitzada pel Grup Fondistes Blanes s’ha desvinculat de la Revetlla de Sant Joan, i que l’entrega de premis s’ha fet dalt del castell

La tercera edició de l’Escalada al Castell de Sant Joan que novament ha organitzat el Grup Fondistes Blanes ha inclòs enguany diverses novetats respecte les dues primeres experiències. La més destacada ha estat que s’ha desvinculat dels actes de celebració de la revetlla popular de Sant Joan on s’havia emmarcat fins ara. D’aquesta manera, la prova de resistència que consisteix en pujar el més ràpidament possible els 666 esglaons que separen la costa del cim de Sant Joan, va tenir lloc quatre dies més tard, el passat dissabte 27 de juny.


III Escalada Castell de Sant Joan - Fotografies: Toni Rodríguez
Un total de 103 persones es van inscriure per participar a la prova que, això si, va sortir a la mateixa hora que en les dues anteriors edicions: a 2/4 de 8 del vespre. La sortida també es va fer des del mateix indret que fins ara, des de la platja, iniciant un recorregut curt, de poc més d’un quilòmetre, però molt intens i dur, ja que la pujada fins als 170 metres d’alçada on està situat el castell suposa un esforç considerable. Precisament per poder reposar forces, a la seva arribada al cim de Sant Joan els participants van ser obsequiats amb fruita, coca de Sant Joan i aigua.


Val a dir que, entre els participants, n’hi va haver uns quants que duien pres a la samarreta un rètol de suport per un seu company, l’Adrià. Membre del Club Triatló Blanes, l’Adrià fa una setmana que va ser atropellat per un camió quan circulava en bicicleta amb un grup a la veïna població Malgrat de Mar. A causa de les greus ferides que va patir, va ser necessari ser ingressat a l’Hospital de Can Ruti de Badalona, on continua recuperant-se.

Lliurament de premis al cim de Sant Joan

Tornant a la crònica de l’esdeveniment esportiu, l’altra novetat ha estat que, un cop acabada la prova, l’entrega de premis es va fer al mateix cim de Sant Joan. Se’n van encarregar de fer el lliurament el president dels fondistes, Toni Rodríguez, acompanyat del regidor d’Esports, Joel Comas. En la categoria Junior (fins als 18 anys) en masculí la primera posició la va tornar a assolir per segon any consecutiu Éric Muñoz, seguit per Joaquim Santarén i Joan Torrecillas; i en femení va guanyar Júlia Úbeda seguida, i la segona i tercera places van ser per Abril Bernatallada i Lena Recht respectivament.


Guanyadors /-es Júnior Masculí i Júnior Femení
En sèniors (de 19 a 40 anys) masculí Pere López també va repetir la primera plaça assolida l’any passat, Xavier Gil la segona posició i Albert Campuzano el tercer lloc; en femení Noèlia Gallardo, Júlia Manresa i Raquel Ríos van ocupar els respectius primer, segon i tercer lloc al podi. Per últim, en veterans (més de 40 anys) masculí van situar-se als tres primers llocs Helio López, Pere Boadas –que també es va classificar en aquest mateix lloc l’any passast- i Miguel Castillo; per la seva banda en femení la primera posició va ser per Marian Saló, la segona per Anna Riera i la tercera Rosó Mateu.


Guanyadors /-es Sènior Masculí i Sènior Femení
Els guanyadors i guanyadores van rebre com a premi diversos productes, materials i serveis relacionats amb l’esport i l’atletisme. Per organitzar l’esdeveniment esportiu el Grup Fondistes Blanes ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, Creu Roja, Serhs Fruits, Pastisseria Marina, Montal, Zona-GR, Rondón Esports, Esports Perpinyà, Nou Issui i Nutrisport. També ha col·laborat la Policia Local de Blanes, que va fer talls alternatius de trànsit per facilitar la seguretat de la prova.


Guanyadors /-es Veterans Masculí i Veteranes Femení


Data de realització: 06/29/2015 | Data de la darrera actualització: 06/30/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300