Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Esguard organitza dissabte la 8a Festa Sense Diferències


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/01/2015 09:12:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Esguard organitza dissabte la 8a Festa Sense Diferències

L’associació per a persones amb discapacitat intel·lectual organitza la tradicional desfilada de models que es farà al Passeig de Mar el 4 de juliol a partir de les 20’30 h

Ja fa vuit anys que l’Esguard ens té acostumats a poder viure en viu i en directe la Festa Sense Diferències, que organitza coincidint amb els primers dies de juliol al Passeig de Mar i que, ocasionalment, també ha tingut lloc a la Plaça d’Espanya. La festa queda centrada en una desfilada de models on els protagonistes són els usuaris de l’associació per a persones amb discapacitat intel·lectual.


Arxiu "Festa Sense Diferències" de l'Esguard
En aquesta ocasió, per segon any consecutiu, la vuitena edició de la festa comptarà com a mestre de cerimònies amb el periodista blanenc Rafel Bagot. Per la seva banda, l’acompanyament musical en viu i en directe anirà a càrrec del grup AMA i la seva directora, Cristina del Pozo. La vetllada es tancarà amb una gran rifa on es sortejaran diversos obsequis, a base de comprar tires de números que es vendran el mateix dissabte.


Una altra manera de poder col·laborar amb l’entitat és comprar porcions de pastissos, entrepans i altres entreteniments culinaris que hauran preparat els pares i mares, amics i familiars de l’Esguard. La 8a Festa Sense Diferències de l’Esguard tindrà lloc aquest dissabte 4 de juliol a patir de 2/4 de 9 de la nit al Passeig de Mar, davant del Banc dels Músics.


Data de realització: 07/01/2015 | Data de la darrera actualització: 07/01/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300