Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Protesta contra la Llei Mordassa al Ple Municipal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/03/2015 11:06:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Protesta contra la Llei Mordassa al Ple Municipal

Una quinzena de persones es van manifestar silenciosament contra la nova Llei de Seguretat Ciutadana que ha entrat en vigor ahir dijous, abans de començar el ple

Aquest passat dijous, minuts abans que comencés la primera sessió del nou mandat, una quinzena de persones van protagonitzar una acció de protesta contra la nova Llei de Seguretat Ciutadana que ha entrat en vigor l’1 de juliol, més coneguda popularment com La Llei Mordassa. Els manifestants van entrar a la sala portant la boca tapada amb una mordassa i van repartir entre tots els regidors i regidores de la corporació un cartell on es podia llegir Ni llei mordassa, ni ordenances repressives.


Acció de protesta contr ala nova Llei de Seguretat Ciutadana
Seguidament, els manifestants van formar una filera davant la taula on s’asseuen els regidors i regidores per celebrar i, situant-se de cara al públic, van aixecar els propis cartells amb consignes que feien referència a la nova llei i a diversos casos de repressió arreu dels Països Catalans, així com a l’estat espanyol. Després d’una breu estona mostrant els cartells, els participants de la protesta van marxar de la Sala de Plens.

L’acció va ser coordinada per l’assemblea de joves d’Arran Blanes, participant-hi militants de diverses entitats i grups polítics: Ateneu Popular, Sa Fera Ferotge, Partisans Bohemis i la CUP. En aquest darrer sentit, els dos regidors de la CUP a l’Ajuntament de Blanes també duien ahir dijous samarretes de suport al poble grec amb l’eslògan Per la sobirania dels pobles, contra la dictadura del deute.
Data de realització: 07/03/2015 | Data de la darrera actualització: 07/03/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300