Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes , candidata al Premi “Top Ciudades 2015” per escollir la millor localitat turística de l’Estat espanyol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/07/2015 11:06:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes , candidata al Premi “Top Ciudades 2015” per escollir la millor localitat turística de l’Estat espanyol

Hi ha un total de 25 poblacions de menys de 60.000 habitants que aspiren a ser escollides mitjançant un sistema de votació popular al premi organitzat pel portal de reserves “HOTEL.INFO”

Blanes és una de les 25 localitats d’arreu de l’Estat espanyol que ha estat escollida per ser candidata i aspirar a rebre el premi Top Ciudades 2015 que organitza el portal de reserves HOTEL.INFO. Es tracta de triar-la, mitjançant votació popular, sota el criteri que és la millor població per visitar-la. L’objectiu del projecte és promoure el turisme en municipis petits, que tinguin entre 20.000 i 60.000 habitants, enfront les ciutats on hi ha grans aglomeracions.


Cartell informatiu Concurs "Top Ciudades 2015"
S’escollirà la ciutat amb més encant fora de les grans capitals, i per això s’han seleccionat les que compten amb importants atractius, com ara un nucli històric o centres d’interès cultural, així com una oferta turística rellevant. El destacat patrimoni històric i cultural amb què compta Blanes, així com els dos jardins -el Jardí Botànic Marimurtra i el Jardí Tropical Pinya de Rosa-, o bé els ports pesquer i esportiu, són alguns dels encants que ofereix el municipi selvatà.


Platja de la Marina, diumenge passat
Tot això, a banda de les instal·lacions esportives de primer ordre, començant per la Ciutat Esportiva, i l’atractiu natural dels paratges de la Costa Brava arran de mar, que conviuen amb les rutes per fer Running i BTT terra endins. Tres altres elements destacats que distingeixen Blanes són les certificacions com a DTF i DTE -Destinació de Turisme Familiar i Destinació de Turisme Esportiu-, i les banderes blaves que certifiquen a nivell europeu l’excel·lent estat mediambiental, de qualitat i serveis de les seves platges.


Punt d'Informació Turística Plaça Catalunya
El concurs significa una gran repercussió per a la vila marinera, no tan sols a nivell estatal, sinó també internacional, ja que HOTEL.INFO és el portal de reserves online líder d’Europa, i la ciutat guanyadora tindrà un excel·lent impuls en termes turístics i promocionals. Ho farà principalment amb l’assignació que se li farà a la ciutat guanyadora d’un espai a la plataforma d’inspiració per viatges City Moments (www.hotel.info/es/citymoments) amb articles que suggereixin plans per gaudir de la ciutat a través dels seus barris, restaurants, oferta cultural, plans amb nens, per desconnectar, etc.

També es lliurarà un guardó perquè pugui ser exposat, juntament amb material promocional amb el títol Millor Ciutat de l’Any segons HOTEL INFO, que es podrà utilitzar amb fins promocionals a través de les Oficines d’Informació Turística i tots aquells altres mitjans que es considerin oportuns.

Ibiza, Segovia, Calatayud i Àvila, altres ciutats candidates com Blanes

Les 25 localitats nominades han estat escollides per l’equip editorial d’Hotel Info. En aquest sentit, Blanes i Sant Feliu són les dues destinacions de la Costa Brava que participen, mentre que d’arreu de Catalunya n’hi ha encara una tercera; Cardona. La resta de poblacions es reparteixen arreu de la geografia espanyola, destacant la presència de coneguts municipis com Ávila, Calatayud, Cuenca, Écija, Huesca, Ibiza, Mérida, Segovia, Soria, Teruel i Tudela, per posar alguns exemples.


Les votacions que serviran per escollir quina ciutat guanya el premi són totalment obertes al públic final, i s’allargaran fins d’aquí a una setmana, el 14 de juliol. Les persones que votin no tan sols contribuiran a què s’esculli la seva ciutat favorita perquè sigui la guanyadora, sinó que també podran guanyar vals de regal valorats en 200 €.

Per tots aquets motius, des de l’Ajuntament de Blanes s’està promovent que es voti per aquesta localitat anunciant-ho a través de diversos mitjans, com ara cartells anunciadors a les Oficines d’Informació Turística, i suports online de què disposa el consistori. Per accedir a la votació cal anar al següent enllaç, buscar la població que es vulgui i activar-ho: http://www.hotel.info/es/citymoments/top-ciudades-2015/
Data de realització: 07/07/2015 | Data de la darrera actualització: 07/07/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300