Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la 8a Festa Sense Diferències de l’Esguard


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/07/2015 09:54:15 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de la 8a Festa Sense Diferències de l’Esguard

Diversos usuaris de l’associació per a persones amb discapacitat intel·lectual van protagonitzar una animada desfilada, en una vetllada que es va completar amb l’actuació del grup AMA

L’associació per a persones amb discapacitat intel·lectual, l’Esguard, va tornar a copçar l’atenció de vilatans i visitants el vespre d’aquest passat dissabte a través d’una nova edició de la Festa Sense Diferències, que enguany ha arribat ja a la vuitena edició. L’element central de la celebració, la desfilada de models que protagonitzen els usuaris de l’entitat, va ser el què més aplaudiments va aixecar entre el nombrós públic assistent que va omplir l’espai del Passeig de Mar, davant del Banc dels Músics.


8a Festa Sense Diferències de l'Esguard
Com ja ha passat al llarg de les vuit edicions de la festa, el recinte es va quedar petit per allotjar la gran quantitat d’espectadors que va aplegar, còmplices des del primer moment dels artistes que van desfilar a ritme d’èxits musicals del moment. El què també ha anat passant al llarg d’aquests anys, és que la festa que organitza l’Esguard compta amb un mestre de cerimònies d’excepció. Per segon any consecutiu se’n va encarregar el periodista blanenc Rafel Bagot, presentant un per un els models-ballarins, i no va parar d’animar a tothom perquè col·laborés amb l’entitat.


Per fer-ho hi havia diversos mitjans. Un d’ells era comprar números per una rifa al preu de 2 € la tira, i l’altre era encara més gustós. Es tractava de comprar refrescos, trossos de pastissos de diversos gustos, entrepans i dolços preparats per pares i mares, amics i familiars de l’entitat que estaven a disposició de qui volgués entretenir l’estómac o començar a obrir gana pel sopar. La festa va començar a quarts de nou de la nit i es va allargar ben bé fins a quarts d’onze, amb una animació que no va decaure ni un instant.

Actuació del grup AMA i gran rifa

La celebració va començar amb la intervenció de la cantant Cristina del Pozo, directora del grup AMA, que va interpretar la sempre emotiva cançó de Rosor, avançant l’actuació que vindria després de la desfilada. Per la seva banda, el grup AMA (Associació de Músics Amateur) va interpretar cinc temes corejats i palmejats pel públic assistent: Oh Happy Day, Like a Prayer, Raining Men i, per tancar l’espectacle, When The Saints go Marching In.


Actuació del grup AMA
Finalment, la festa es va tancar amb una gran rifa on es van sortejar diversos obsequis gràcies a la col·laboració desinteressada de diversos establiments i empreses de Blanes. Els afortunats guanyadors de les tires de números guanyadores –triades per diverses mans innocents- van poder endur-se des de lots d’embotits fins a tractaments de bellesa, passant per plantes, tractaments dentals i altres regals.


Així va ser com, una vegada més, es va gaudir d’una festa la finalitat de la qual no és altra que els autèntics protagonistes passin una estona entretinguda, així com que l’Esguard pugui continuar la seva tasca de suport envers tots ells i elles. Un objectiu que el públic còmplice va ajudar a complir un any més, amb l’esperança que segueixi fent-ho durant molt temps més. A banda d’un gran nombre de comerços i empreses que van contribuir en l’organització de la festa, l’Esguard també ha comptat enguany amb el suport de la Fundació Aspronis i de l’Ajuntament de Blanes.

Data de realització: 07/07/2015 | Data de la darrera actualització: 07/07/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300