Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

“Kedem?” presenta diumenge al Teatre “L’Amor Uneix”, amb cançons de “Queen”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2015 07:12:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

“Kedem?” presenta diumenge al Teatre “L’Amor Uneix”, amb cançons de “Queen”

L’espectacle musical està creat per l’actriu Maria Sola, directora del grup de teatre de l’entitat, i es farà el 12 de juliol a les 18’30 h

L’abril de l’any passat els nois i noies de l’associació Kedem? de Blanes, l’entitat que dóna suport a persones adultes amb discapacitats, van oferir un vibrant espectacle al Teatre que no va deixar indiferent cap dels assistents. Es tractava del musical titulat Queen, basat en cançons de l’emblemàtic grup britànic que van interpretar en viu i en directe els membres del grup Smile.Espectacle "Queen" del grup "Kedem?" abril 2014
Ara, Kedem? de Blanes torna a proposar un nou espectacle, embolcallat per coneguts temes de Queen, però amb una base argumental més dramatitzada. L’actriu blanenca Maria Sola, que habitualment dirigeix el grup de teatre de l’entitat, s’ha encarregat d’escriure i dirigir el musical que es presenta sota el títol L’amor uneix, que tindrà lloc aquest diumenge 12 de juliol al Teatre.

L’argument del musical és universal: dues famílies enemistades en un principi, que demostraran al públic com el poder de l’amor i la unió de la gent pot fer canviar el destí i conduir fins a l’èxit i el triomf. L’obra ha adaptat la música e Queen que es va representar al musical de l’any passat amb coneguts temes de la llegendària banda que liderava Freddy Mercury: Radio GaGa, A Kind of Magic, o Bohemian Rapsody, entre d’altres.


Cal dir que la representació comptarà amb més d’una sorpresa que encara no es pot desvetllar però que, en la línia de tot el què organitzen els de Kedem?, ja s’avança que serà impactant. L’espectacle L’amor uneix tindrà lloc al Teatre de Blanes aquest diumenge 12 de juliol a les 18’30 h. L’entrada és una aportació de 5 €, i els punts de venda anticipada són la botiga Can Jubany i el bar Cotton Club. El dia de la funció les entrades es començaran a vendre en taquilla a les 17’30h.


Data de realització: 07/08/2015 | Data de la darrera actualització: 07/08/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300