Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert de “Red City Radio” al Morralla de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2015 06:27:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concert de “Red City Radio” al Morralla de Blanes

La coneguda banda de punk-rock nord-americana actua el 10 de juliol precedida pels grups “The Amphetamine Eaters”, “Please Wait” i “Bullit”

El Centre Juvenil de Blanes, Morralla Espai Creatiu allotja aquest divendres 10 de juliol un concert de luxe, que compta amb un cap de cartell que arriba procedent dels d’Estats Units. Es tracta dels Red City Radio, una banda de punk-rock formada l’any 2005 a la ciutat d’Oklahoma. Llençats a la fama fa 4 anys amb el seu primer llarga durada The Dangers of Standing Still, la seva música s’ha comparat amb l’impactant bram d’un poderós exèrcit marxant a l’imparable ritme del seu elegant i formidable punk rock.


Red City Radio
Cançons com Electricity, I Should Have Known o In the Meantime han estat triades pel públic com les més emblemàtiques del seu darrer treball. Precisament anar de gira i tocar en directe sempre ha estat un dels trets que ha caracteritzat Red City Radio, i una bona prova és el seu pas per festivals que els han dut a Bèlgica, Canadà, Alemanya o Florida. A Blanes arribaran després que aquests darrers dies han tocat a Madrid i Gijón, i després del seu pas per la Costa Brava els esperen a Bremen, Newport i Manchester.


Divendres els precediran a l’escenari del Morralla de Blanes els punk rockers d’Olesa de Montserrat The Amphetamine Eaters formats l’any 1994 i que després d’una formidable carrera musical van decidir tornar als escenaris l’any passat. Ara, un xic més veterans, presentaran el seu nou EP Living A Double Life. Per últim, el concert es completarà amb les actuacions de dos grups indie punk i indie rock del territori gironí: Please Wait i Bullit Religion (Bad Religion Tribute).

L’obertura de portes pel concert d’aquest divendres 10 de juliol al Morralla de Blanes serà a les 10 de la nit, i l’actuació començarà una hora més tard, a les 11. El preu d’entrades anticipades és de 8 € http://btrade.entradium.com/es/entradas/red-city-radio-blanes, i en taquilla el mateix dia de l’actuació 10 €.

Data de realització: 07/08/2015 | Data de la darrera actualització: 07/08/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300