Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es constitueix el nou Consell Comarcal de la Selva, amb una nombrosa presència blanenca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/15/2015 06:25:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es constitueix el nou Consell Comarcal de la Selva, amb una nombrosa presència blanenca

El torna a presidir Salvador Balliu, i entre els seus membres s’hi compten Quim Torrecillas i Joel Comas (CiU), Àngel Canosa (ERC), Dolors Rubio (ICV-EUiA) i Salvador Tordera (PP)

Avui al migdia s’ha constituït el nou Consell Comarcal de la Selva en una sessió plenària on s’ha escollit Salvador Balliu com a president d’aquest ens, després que en l’anterior mandat ja va ocupar aquest càrrec durant dos anys. Balliu ha obtingut el suport dels consellers de Convergència i Unió i els Independents de la Selva (IdS). De totes les formacions que constitueixen el nou plenari, només el grup d’ERC ha presentat candidatura –precisament es tractava del representant de Blanes, Àngel Canosa-, que ha obtingut el suport dels seus 8 consellers.


Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de la Selva
La resta de formacions polítiques al ple s’han abstingut (PSC, Entesa i C’s), a excepció de la CUP, que ha votat en contra. El nou plenari està format per un total de 33 consellers: 12 de CiU, 8 d’ERC, 5 d’IdS, 3 del PSC-CP, 2 d’Entesa (ICV-EUiA-EPM-Barcelona en Comú-Guanyem Barcelona), 1 de la CUP, 1 de C’s i 1 del PP. Entre aquests 33 membres s’hi compta una nombrosa presència de regidors i regidores de Blanes, que avui també han pres possessió del seu càrrec com a consellers comarcals.


Quim Torrecillas i Joel Comas (CiU) i Àngel Canosa (ERC)
Així, a Convergència i Unió hi són Quim Torrecillas i Joel Comas; a ERC Àngel Canosa; a Entesa Dolors Rubio; i com a únic representant del PP Salvador Tordera. Val a dir que avui també ha pres possessió del seu càrrec com a conseller l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez (PSC) tot i que, segons ha explicat, ha estat un tràmit que ha hagut de tirar endavant per una qüestió de formes, malgrat no pensa exercir com a tal. A l’executiva celebrada fa uns dilluns passat va anunciar la seva intenció de renunciar al càrrec de conseller, ja que vol dedicar-se a Blanes com a única dedicació prioritària.


Dolors Rubio (ICV-EUiA) i Salvador Tordera (PP)
Al no haver temps material perquè el PSC pogués escollir un altre representant i comunicar al Consell Comarcal de la Selva quin altre regidor de la comarca ocuparà aquest càrrec, s’ha decidit que de moment Lupiáñez prendria possessió amb l’objectiu que a la propera sessió plenària ja sigui el seu substitut o substituta qui el rellevi. Tal i com ha avançat el president del Consell Comarcal, el primer ple del mandat tindrà lloc dimarts de la setmana vinent, 21 de juliol, a les cinc de la tarda.


Consellers de Blanes amb el president S.Balliu


Els 33 membres del Consell Comarcal de la Selva
Data de realització: 07/15/2015 | Data de la darrera actualització: 07/15/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300