Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes escalfa motors de la Festa Major amb activitats lúdico-culturals i esportives


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 07/17/2015 01:52:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELL CONCURS FOCS 2015Blanes escalfa motors de la Festa Major amb activitats lúdico-culturals i esportives

Aquest cap de setmana hi haurà el Torneig de Futbol Platja i el Trofeu Festa Major, a banda d’una jornada de Música i Dansa, la “Festa Roig” i actuacions amb la Casa de Andalucía

Tal i com es recull al programa de la Festa Major de Santa Anna, aquest cap de setmana del 18 i 19 de juliol se celebrarà la Prèvia de la Festa Major, amb activitats lúdico-culturals i esportives per complaure una gran varietat de gustos i edats. Així, tant dissabte com diumenge es farà una nova edició del Torneig de Futbol Platja que organitza l’Atletic Blanes a la zona situada entre el monument a la sardana i el Lloc de Socors de Protecció Civil del costat del Club Vela Blanes.


Trofeu Futbol Platja 2014
El torneig inclourà un concurs de xilenes i faltes, i se celebrarà demà dissabte de 9 del matí a 9 del vespre. L’endemà diumenge l’activitat finalitzarà a les set de la tarda seguida a les vuit del vespre pel lliurament de trofeus. El mateix diumenge, el local del Primer Casino de Blanes allotjarà durant tot el dia el XIII Trofeu Festa Major de Billar, que enfrontarà els equips de l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas i el Club Billar Blanes.

En l’àmbit cultural dissabte a les nou de la nit començarà una jornada de música i dansa per a joves Cataulnya-Euskal Herria organitzada per l’Esbart Joaquim Ruyra que s’allotjarà a la Plaça dels Dies Feiners. Hi participen el grup Adaxka Kemen d’Irun, la Cobla del Col·legi Santa Maria i l’Escola de Dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra, tots dos de Blanes. La vetllada finalitzarà a partir de 2/4 de 12 de la mitjanit amb un taller de danses d’Euskal Herria i Catalunya obert a tothom.



També serà dissabte quan l’Associació Cultural Joan Comorera ha organitzat al costat del Recinte Firal dels Pins una nova edició de la Festa Roig, amb un concert amb diversos grups que començaran a tocar a partir de les 10 de la nit. El cartell el configuren Imperial Jade, Loco Live i La Revuelta. Per tancar la sessió de música, hi haurà una selecció musical a càrrec del DJ Vikman 3.

Per últim, a l’agenda lúdico-festiva d’aquest cap de setmana també cal apuntar les primeres sessions que ha organitzat la Casa de Andalucía de Blanes a l’escenari situat al nou espai del costat de l’antic pavelló, a la Plaça dels Països Catalans. Dissabte a partit de les sis actuen el Coro Rociero Bahía de Blanes, els quadres de ball i el grup de percussió de l’entitat, així com Paqui Jarque i el grup de zumba.

L’endemà diumenge l’escenari de la Casa de Andalucía allotjarà les actuacions del Dúo Milanas acompanyat dels quadres de ball i el grup de percussió de l’entitat, novament a partir de les sis de la tarda. Val a dir que l’activitat d’aquest escenari s’allargarà fins al diumenge 26 de juliol.



Data de realització: 07/17/2015 | Data de la darrera actualització: 07/17/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300