Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Avui es posa en marxa la Fira d’Atraccions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/17/2015 01:38:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Avui es posa en marxa la Fira d’Atraccions

Enguany es farà el “Dia Econòmic” el 27 de juliol, i per això s’han repartit 5.000 vals als escolars i als serveis socials perquè es bescanviïn per fitxes per pujar a les atraccions

A partir d’avui divendres i durant tot el cap de setmana Blanes es començarà a vestir de festa de cara als propers dies en què tindran lloc els actes que configuren el cos central de la Festa Major de Santa Anna, així com la cirereta del pastís, el Concurs de Focs d’Artifici. La tarda d’avui divendres es posarà en marxa la Fira d’Atraccions, mentre que durant el cap de setmana tindrà lloc la prèvia de la festa major, amb diferents activitats lúdico-culturals i esportives.


Fira d'Atraccions al Passeig de Mar, dijous al vespre
La Fira d’Atraccions s’ha ubicat al Passeig de Mar, on hi ha les parades adreçades principalment al públic infantil, així com –per segon any consecutiu- al Recinte Firal d’Els Pins, als antics camps de futbol dels Pins. En aquest darrer indret s’hi han instal·lat les atraccions més potents, pensades perquè les gaudeixin el públic jove i els adults. En totes dues ubicacions, les atraccions comparteixen espai amb parades que ofereixen llaminadures, entrepans, begudes i entreteniments gastronòmics.

La Fira d’Atraccions funcionarà des d’avui divendres i fins al dimarts 28 de juliol, quan finalitza la Festa Major de Santa Anna coincidint amb l’Aplec de l’Amor. En total, comptant les parades que hi ha instal·lades al Passeig de Mar i el Recinte Firal d’Els Pins –que es van reformar l’any passat per poder ubicar fires i activitats a l’aire lliure-, n’hi ha prop d’un centenar. L’horari de funcionament al Passeig de Mar és des de les cinc de la tarda fins la una de la matinada, i al Recinte Firal d’Els Pins és des de les cinc de la tarda fins a les dues de la matinada.

Descomptes amb motiu del “Dia Econòmic”, el 27 de juliol

El conveni que signen cada any l’Ajuntament de Blanes i els firaires que s’instal·len a Blanes durant la Festa Major inclou que es reservi un dia dins del cicle festiu perquè hi hagi descomptes quan s’utilitzin les parades. D’aquesta manera, cada any hi ha una jornada en què és més barat pujar a les atraccions. Fins ara s’havia nomenat com el Dia del Nen, i enguany s’ha canviar-ho pel Dia Econòmic.


Per poder garantir que el màxim nombre de nens i nenes del municipi poguessin gaudir d’aquests beneficis, abans de finalitzar les classes es van repartir 3.700 vals entre les escoles, així com uns altres 1.300 als serveis socials. Els 5.000 vals repartits s’hauran de bescanviar el dia 27 per una fitxa per pujar a les atraccions.

Durant el proper dilluns 27 de juliol, en lliurar a les taquilles de les atraccions el tiquet verd de promoció 2 x 1, per la compra d'una fitxa li'n regalem una altra.
Data de realització: 07/17/2015 | Data de la darrera actualització: 07/24/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300