Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes participa des d’avui al concurs #SelfieYourCity del Patronat de Turisme Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/20/2015 07:37:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes participa des d’avui al concurs #SelfieYourCity del Patronat de Turisme Costa Brava

Els visitants s’han de fer selfies en espais prèviament seleccionats. A Blanes són el Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra, la Roca de Sa Palomera i el Castell de Sant Joan

Seguint la tendència dels selfies, des d’aquest dilluns 20 de juliol, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha posat en marxa #SelfieYoutCity. Aquesta novadora iniciativa en forma de concurs compta amb la col·laboració dels Consells Comarcals gironins, i els ens de promoció turística del territori, conjuntament amb 45 municipis de la demarcació, entre ells l’Ajuntament de Blanes.


La idea és que els visitants es facin selfies en qualsevol dels tres indrets que cada localitat participant tria per ser els més fotogènics i representatius del respectiu municipi. En el cas de Blanes, els tres espais que s’han escollit són: el Templet de Linné del Jardí Botànic Marimurtra, la Roca de Sa Palomera i el Castell de Sant Joan. Es tracta doncs de tres llocs blanencs on l’element natural que caracteritza la Costa Brava és el seu element més destacat.

Bases i Premis del Concurs

Només cal etiquetar la imatge que els visitants publiquin a Instagram amb l’etiqueta #SelfieBlanes –o bé el nom de la localitat on s’estigui, en cas que no es faci en aquesta vila- acompanyat de #SelfieYourCity i #InCostaBrava, o bé #InPyrenees, depenent de la zona on s’estigui. Durant els propers mesos i fins al 30 de novembre es poden penjar les instantànies, i de cara al desembre es premiaran les 3 imatges més ben valorades de cada municipi amb uns premis diferents en cada localitat.


Pot participar al concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram amb les etiquetes degudament concretades per a cada municipi. Les fotografies han de ser selfies i han de contribuir a difondre els atractius turístics proposats per a cada localitat i de la marca Costa Brava i/o Pirineu de Girona. Cada municipi comunicarà personalment als guanyadors la manera de fer efectius els premis i caldrà que els premiats contactin amb els establiments que han ofert el premi obtingut en el termini màxim d’un mes.

A Blanes els premis són els següents: un cap de setmana d’allotjament al Càmping Voramar per a dos adults i dos nens, creuer Blanes-Tossa amb Dofijet Boats, menú al Cafè del Mar i visita guiada a Blanes; nit d’allotjament als Apartaments Espronceda, sopar per a dues persones a la taverna de n'Esteve, dues entrades al Jardí Botànic Marimurtra, visita guiada a les instal·lacions de cervesa artesana Popaire i tast de quatre cerveses; o nit d’allotjament per a dues persones a l’Hotel Horitzó, dos batejos de busseig amb Blanes Sub, dues entrades pel Jardí Botànic Marimurtra i visita guiada a l’empresa de cervesa artesana Popaire i tast de quatre cerveses. Més informació: http://selfie.costabrava.org/
Data de realització: 07/20/2015 | Data de la darrera actualització: 07/23/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300