Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Un espectacle de màgia enceta les actuacions de l’Escenari Infantil de la Festa Major


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2015 07:16:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Un espectacle de màgia enceta les actuacions de l’Escenari Infantil de la Festa Major

Estrenat per primera vegada l’any passat, aquest 2015 s’han programat diverses activitats, en la línia de potenciar la destinació de Turisme Familiar amb què compta el municipi

Aquest dijous a la tarda s’ha posat en marxa l’Escenari Infantil de la Festa Major de Blanes, l’espai que al llarg d’aquest cicle festiu inclourà actuacions especialment adreçades al públic infantil i familiar. L’any passat es va crear per primera vegada aquesta nova ubicació situada al Passeig Pau Casals, darrera el Monument a Joaquim Ruyra, un emplaçament arrecerat però a l’hora prou ample com per allotjar actuacions d’aquest caire còmodament.


Escenari Infantil - Acatuació "Las niñas del mago"
L’objectiu de l’Escenari Infantil és potenciar la destinació de Turisme Familiar amb què compta Blanes des de l’any 2007. Ja llavors va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir el Certificat DTF, la marca certificada de qualitat per a destinacions especialment sensibles al turisme familiar que atorga Turisme de Catalunya, i que reconeix l’excel·lència de la destinació guardonada. Els espectacles d’enguany s’estan fent a la franja de la tarda: entre les 6 i 2/4 de 7, llevat del dissabte, quan començarà a 2/4 de 8.

Màgia amb l’única parella de magues de l’Estat espanyol

L’Escenari Infantil s’ha posat en marxa aquesta tarda amb Il·lusiona2, un espectacle de màgia visual i participativa protagonitzat per dues magues que formen el grup Niñas del Mago. Tenen diferents estils, però estan unides per un mateix objectiu: il·lusionar al públic. Pels aplaudiments i crits de satisfacció amb què la canalla ha acompanyat l’actuació, es pot ben dir que han aconseguit agradar al sempre exigent públic infantil.


Carmen i Bego són l’única parella de magues que actua arreu de l’estat espanyol, i són guanyadores del Premi Internacional Magic Valongo de Portugal l’any passat, així com del Premi al Millor Espectacle de Montgai Màgic al 2010. Van començar al món de la màgia a principis del 2005, i al 2007 es van professionalitzar. La idea de fer-se magues va sorgir arran de veure actuar en directe al Mag Lari, i de fet va ser ell qui va suggerir-les que fessin un número màgic. Fins al moment, ja han creat i produït 4 espectacles i han compartit escenari amb artistes de renom estatal i internacional.

Festa de l’escuma, circ, concurs de dibuixos i animació

El divendres 24 de juliol serà el torn d’una festa de l’escuma diferent al què habitualment se sol fer en aquest tipus d’activitats. Presentada sota el títol A ritme d’escuma, el grup Atrapasomnis s’encarregarà d’oferir música, escuma de colors, pilotes gegants, jocs, animació i un bon grapat de sorpreses perquè tothom s’ho passi bé. L’endemà dissabte, després de la cercavila que s’haurà fet a partir de les 7 de la tarda i que finalitzarà a l’Escenari Infantil, al punt de 2/4 de 8 del vespre la canalla té l’oportunitat de passar una estona entretinguda amb Musicirc, amb circ i pallasses que interpretaran música en directe. Una acordionista-pallassa i una pallassa-malabarista presentaran un espectacle on és clau l’activa participació del públic, i que inclou grans dosis d’improvisació.


El cicle d’espectacles a l’Escenari Infantil es tancarà el diumenge, el dia de Santa Anna, a partir de les sis de la tarda. Primer hi haurà una nova edició del Concurs de Dibuix que organitza la Colla Gegantera de Blanes, on la canalla tindrà l’oportunitat d’immortalitzar amb les seves creacions els diferents ingredients amb què compta l’entitat. Per completar la jornada, a partir de 2/4 de 7 de la tarda hi haurà un actuació infantil a càrrec de Toni Vives i la Banda dels Nassos, que ofereix un repertori propi amanit amb música tradicional en directe. La Banda dels Nassos la formen la Sandra, una noia que toca l’acordió diatònic del Pirineu, i en Pitu, un bateria energètic i vital.

Data de realització: 07/23/2015 | Data de la darrera actualització: 07/23/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300