Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Multitudinària Festa del Club 70 Ràdio i Correaigua


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/26/2015 06:16:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Multitudinària Festa del Club 70 Ràdio i Correaigua

L’Escenari de Festa Major va vibrar fins a la matinada amb els èxits musicals de les darreres dècades coincidint amb el correaigua que va transcórrer pel Passeig de Mar

Els actes que s’han celebrat avui al matí han donat continuïtat a la intensa nit festiva que es vivia ahir dissabte. Una d’elles va ser el correaigua, que va sortir a un quart de dotze de la matinada des de la zona del moll i, després de fer un recorregut per tot el Passeig de Mar, va arribar fins a la Plaça Catalunya, on va finalitzar.


Correaigua Festa Major 2015 - Fotografia: Quim Llorens
Nombroses persones, majoritàriament canalla i adolescents, van anar seguint la cuba d’aigua que els anava ruixant amb una mànega durant tot el recorregut. També els van anar tirant aigua els membres de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, així com els veïns dels edificis del Passeig de Mar, que els mullaven amb pots, galledes i fins i tot regadores i cassoles.

Escenari de Festa Major a ritme d’èxits musicals

Una altra de les activitats que es va fer ahir a la nit i que s’ha allargat fins els volts de les tres de la matinada ha estat la tercera edició consecutiva de la Nit Club 70 Ràdio: La Videofesta V.3. Els components del programa de Ràdio Blanes van animar la festa que va incloure coneguts temes no tan sols dels anys 70, sinó sobretot dels anys 80, 90, la primera dècada del nou mil·leni, així com de l’actualitat musical.


Festa Club 70 Radio: Vídeofesta V.3 - Fotografies: Quim Llorens
Pepe Sánchez i Toni Linares, conductors del programa radiofònic, van demostrar una vegada més que, com diu la cançó de Miguel Ríos, los viejos rockeros nunca mueren, i van aconseguir fer passar una bona estona a un públic format per joves de totes les edats, que van omplir a rebentar la Plaça dels Dies Feiners on va tenir lloc la festa. En aquest sentit, es calcula que novament es va registrar una participació que es va multiplicar per mil varis cops.


Data de realització: 07/26/2015 | Data de la darrera actualització: 07/26/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300