Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comencen les Nits de Marimurtra 2015 amb un concert solidari


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/29/2015 06:24:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Comencen les Nits de Marimurtra 2015 amb un concert solidari

Boxets i Enric Verdaguer obriran aquest proper dissabte 1 d’agost el nou cicle musical, amb una actuació destinada a la Barcelona PID Foundation

El Jardí Botànic encetarà dissabte vinent 1 d’agost el cicle d’aquest 2015 de Les Nits de Marimurtra amb un concert inaugural a càrrec de dues promeses de la música del nostre país: Boxets i Enric Verdaguer. Els primers porten a l’escenari del Templet de Linné la seva proposta musical de pop fresc, espontani i directe. A més, com a formació, estan vinculats amb l’Hospital de la Vall d’Hebron, centre neuràlgic de l’activitat de la PID Foundation. Pel que fa a Enric Verdaguer, oferirà el seu espectacle amb un registre intimista en clau Indie, ple de sonoritats exòtiques, que serà la base del seu primer disc que publicarà aquest proper setembre de 2015.


Boxets
El concert solidari es fa en col·laboració amb la Barcelona PID Foundation, que dedica la seva activitat a generar recursos per la investigació de les immunodeficiències primàries, més de 200 malalties cognitives amb alteració quantitativa i/o funcional dels diferents mecanismes implicats en la resposta immunitària, i que afecten 1 de cada 2.000 nounats.


Enric Verdaguer
Les Nits de Marimurtra continuen apostant aquest any per oferir una experiència cada vegada més completa en diferents espais del Jardí Botànic Marimurtra, que només és visitable de nit durant les jornades de concert. Així, el restaurant que obrirà a les 8 del vespre estarà novament a la Plaça de Tossa, l’escenari i les llotges estaran situats a la placeta del Templet de Linné i les Escales d’Espicur, respectivament, i el bar Chill-Out serà a la Plaça de Goethe. Per això, el cicle de concerts ofereixen una oportunitat única per gaudir del jardí de nit, sota una llum diferent.


Cicle Nits de Marimurtra 2014
Les entrades anticipades, al preu de 16 €, es poden adquirir directament a les taquilles del Jardí Botànic Marimurtra, als dos establiments de Blanes i Lloret de Floristeria la Camèlia, o bé a través de la xarxa: www.nitsmarimurtra.cat. L’obertura de portes al públic es fa a les 8 del vespre, mentre que els concerts s’han programat perquè comencin a les 10 de la nit. L’accés al recinte és per la porta del Carrer Ermita enlloc de l’entrada principal.
Data de realització: 07/29/2015 | Data de la darrera actualització: 07/29/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300