Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gerard Quintana protagonitza dissabte Les Nits de Marimurtra al Jardí Botànic


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/06/2015 04:24:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NITS DE MARIMURTRAGerard Quintana protagonitza dissabte Les Nits de Marimurtra al Jardí Botànic

El reconegut artista, líder dels Sopa de Cabra, portarà a Blanes el seu darrer treball “Tothom ho sap” a l’escenari del Templet de Linné

Qui no ha taral·lejat mai una cançó que, especialment a Blanes i Cadaqués, és molt apreciada perquè reivindica i identifica tots els que estem tocats per la Tramuntana? Els Sopa de Cabra van aconseguir fa uns quants anys que la seva cançó hagi esdevingut gairebé en un himne en segons quines circumstàncies, i en aquest sentit la veu del líder del grup, Gerard Quintana, és qui reconeixem com la més característica per entonar-lo.

Ara, la gent de Blanes i rodalies té l’oportunitat d’escoltar la seva veu en viu i en directe, tot i que en aquest cas en un registre on recupera les seves arrels més rockeres. Es tracta de la nova proposta de Les Nits de Marimurtra per aquest proper dissabte 8 d’agost. Gerard Quintana té, al marge de la seva carrera encapçalant la formació de l’Empordà, una sòlida trajectòria musical en solitari que serà l’eix del concert que oferirà al cicle musical.


Gerard Quitana, "Tothom ho sap"
El seu darrer treball porta per títol Tothom ho sap, i en aquesta ocasió el presenta en un format de duet, molt intimista i en perfecta sintonia amb l’espai del Templet de Linné, l’escenari habitual de Les Nits de Mairmutra que s’ofereixen cada estiu el Jardí Botànic de Blanes. Enguany el festival de música consta de quatre actuacions coincidint amb les nits del dissabte, en una clara línia de consolidació d’una oferta musical de qualitat.

El tret de sortida va tenir lloc l’1 d’agost, amb un concert solidari que va comptar amb l’assistència de prop de 200 persones, organitzat en col·laboració amb la Barcelona PID Foundation. Després de l’actuació del proper dissabte, el 15 d’agost serà el torn de Susanna del Saz, que protagonitza l’espectacle Òpera a Capella; i el 22 d’agost, tancant el festival, actuarà la jove promesa del jazz català Eva Fernández amb un espectacle fresc i sorprenent, liderant una formació de luxe amb músics de prestigi.


Zona restauració "Les Nits de Marimurtra"
Les Nits de Marimurtra continuen apostant aquest any per oferir una experiència cada vegada més completa en diferents espais del Jardí Botànic Marimurtra, que només és visitable de nit durant les jornades de concert. Així, el restaurant que obrirà a les 8 del vespre estarà novament a la Plaça de Tossa, l’escenari i les llotges estaran situats a la placeta del Templet de Linné i les Escales d’Espicur, respectivament, i el bar Chill-Out serà a la Plaça de Goethe.

Les entrades anticipades per assistir al concert de Gerar Quintana, al preu de 26 €, es poden adquirir directament a les taquilles del Jardí Botànic Marimurtra, als dos establiments de Blanes i Lloret de Floristeria la Camèlia, o bé a través de la xarxa: www.nitsmarimurtra.cat. L’obertura de portes al públic es fa a les 8 del vespre, mentre que els concerts s’han programat perquè comencin a les 10 de la nit. L’accés al recinte és per la porta del Carrer Ermita enlloc de l’entrada principal.Data de realització: 08/06/2015 | Data de la darrera actualització: 08/06/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300