Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El VII Aquatló Popular Vila de Blanes supera l’equador d’inscripcions


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/12/2015 03:16:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRIATLO BLANES CLUBEl VII Aquatló Popular Vila de Blanes supera l’equador d’inscripcions

A quatre dies perquè tingui lloc la prova, el proper diumenge 16 d’agost, ja hi ha inscrits més de 200 atletes, que hauran de fer 400 m de natació, 4 km de carrera i 400 m de natació

El proper diumenge 16 d’agost tindrà lloc la setena edició de l’Aquatló Popular Vila de Blanes, que organitza el Club Triatló amb el suport de l’Ajuntament. S’allotjarà al Passeig de Mar, i inclourà tres trams: 400 metres de natació, 4 kilòmetres corrent a peu i 400 metres de natació. Enguany la competició ha variat la data de celebració, i l’ha avançat per aquest segon diumenge d’aquest mes enlloc del quart diumenge, com s’havia fet fins ara.

Com en anteriors edicions, l’Aquatló Popular va camí de repetir l’èxit que sempre ha tingut. Quan falten quatre dies perquè tingui lloc, ja hi ha inscrits més de 200 atletes, amb un topall situat en les 400 persones, quan es tancaran les inscripcions. Es tracta d’una competició oberta a tot tipus de corredors a partir de 14 anys on no hi ha categories, ja que és popular.


Imatges d'Arxiu Aquatló Popular Vila de Blanes
La novetat és que es podrà participar individualment, o bé en equips de dos –en què un fa el sector de natació i l’altre el sector de cursa, per relleus- que podran ser masculins, femenins o mixtes. El preu d’inscripció és de 16 € en individual i 32 € en els equips formats per dues persones. Val a dir que el Club Triatló Blanes té previst destinar 1 € de totes les inscripcions individuals i 2 € de les d’equips a l’Associació ACCU Catalunya, que col·labora en la investigació de malalties inflamatòries intestinals.


Hi haurà trofeus per al primer, segon i tercer participants individuals de la general, en masculí i femení; per als tres primers equips de dos en la general; i per al primer local masculí i femení individuals. Tots els atletes rebran un obsequi i esmorzar en acabada la prova. L’activitat s’encetarà a les 8 del matí, pintant el número de dorsal al braç o la cama, mentre que de 8’30 a 9’20h es farà l’obertura de box. Després del brífing explicatiu de les 9’20h, la primera sortida d’homes individuals es farà a les 9’30h; la segona sortida de dones i equips de dos tindrà lloc a les 9’37h; i, pels volts de les 12 del migdia, l’entrega de premis.





Data de realització: 08/12/2015 | Data de la darrera actualització: 08/12/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300