Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Monument commemoratiu “Al Músic”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/15/2015 12:20:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Banda_ColSantaMariaMonument commemoratiu “Al Músic”

Un dels ingredients dels actes celebratius del 50è aniversari de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria és una escultura creada per l’artista blanenc Quico Ros

Sota el lema 50 anys formant músics, la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria continuarà celebrant aquesta efemèride durant tot el què queda d’any. Així, de cara a mitjans de setembre farà una cercavila i un concert que comptarà amb la participació de la Banda de Barcelona, la Banda de Reus, la Banda Musical de Blanes i Mossèn Joan Batlle. El 27 de novembre celebrarà el tradicional Concert de Santa Cecília, i dos dies més tard el no menys conegut Dia del Músic.


Quim Torrecillas, Jordi Sacristán, Joaquim Alqueza,
Joaquim Hostench i Miquel Lupiáñez, davant una reproducció
en cartró del monument "Al Músic"
De cara al mes de desembre s’està gestant la possibilitat de fer un concert de clausura amb tots els ex-músics que tindria lloc al Teatre de Blanes. Una ocasió excepcional per retrobar-se, i un privilegi per als espectadors que puguin assistir-hi, ja que l’escenari reunirà el bo i millor del panorama musical en formacions de banda, cobla i orquestra. Per últim, quedarà pendent un dels elements que donarà continuïtat a la celebració del primer mig segle de vida.

Inauguració del monument Al Músic

Es tracta de la inauguració del monument Al Músic, que estarà situada en un indret de Blanes encara per definir. Per aconseguir que sigui una realitat s’ha obert una campanya de recollida de diners oberta a tothom, ja que cal recaptar els 20.000 euros que costa fer l’escultura. El monument està inspirada en el mateix tipus de silueta del Monument al Sardanista, creada també per l’artista blanenc Quico Ros, instal·lada al costat del Banc dels Músics del Passeig de Mar. Fins al moment ja es compta aproximadament amb un 50% del total de la quantitat que es necessita reunir.


La Banda amb Jordi Sacristán, Joaquim Alqueza i Joaquim Hostench
Hi ha diverses maneres de contribuir en aquest objectiu. Així, hi ha la modalitat de simpatitzant, amb aportacions de menys de 150 euros: es rebrà informació de les activitats i el seu nom sortirà recollit en el web com a simpatitzant. També hi ha el col·laborador, donant quantitats superiors als 150 euros: rebrà informació, sortirà al web com a col·laborador i rebrà un exemplar del CD Sardanes per escoltar.


Parlament de Joaquim Hostench durant la inauguració de l'exposició
Per últim, hi ha la modalitat de patrocinador, amb més de 300 euros: a banda d’aconseguir tot el què també obtindrà un col·laborador, el seu nom figurarà en una placa que estarà instal·lada en el monument i rebrà una escultura en miniatura de l’escultura. Tots els ex-músics i persones interessades poden posar-se en contacte a través del correu info@bandacoblasantamaria.catData de realització: 08/15/2015 | Data de la darrera actualització: 08/15/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300