Menú principal

Noticia publicada a la web el 08/17/2015 02:06:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRIATLO BLANES CLUB370 atletes participen al VII Aquatló Popular Vila de Blanes

La prova que combina natació i cursa a peu la va guanyar Josep Santos, del Reus Ploms, seguit per l’àngles Liam Lloyd i per Aaron Pagès, del Fast Triatlon Club

Diumenge passat al matí la platja del centre de la vila va allotjar el VII Aquatló Popular Vila de Blanes que, novament, va ser un èxit de participació. Un total de 370 atletes d’arreu de Catalunya, i inclús de més lluny, van participar en la prova eminentment popular que combina 400 metres de natació, 4 kilòmetres de cursa a peu i un tercer sector que repeteix els 400 metres de natació.

Sortida individual masculí
Després que l’inici de la prova en individuals masculins es va donar a les 9’30 h del matí, passaven pocs minuts de les 10 h quan van creuar la línia d’arribada els tres primers classificats. La primera posició va ser per Josep Santos, del Reus Ploms, seguit en segon lloc per l’anglès Liam Lloyd, mentre que la tercera plaça la va assolir Aaron Pagès, del Fast Triatlon Club.

Liam Lloyd (2on), Josep Santos (1er) i Aaron Pagès (3er)
El Passeig de Mar va bullir d’activitat des de primera hora del matí, quan els membres de l’organització van començar a instal·lar tots els ingredients que feien falta perquè la prova es pogués desenvolupar amb totes les garanties. Un dels espais que requereix sempre una major preparació és la zona de box, on els atletes poden canviar el seu equipament per passar d’una prova a l’altra, i on es feien els relleus.

Vista general Passeig de Mar - Sortida Individual Masculí
La novetat d’aquesta edició ha estat que es podia participar a nivell individual –en les dues categories de masculí i femení-, o bé en equips de dues persones. D’aquesta manera, es podia combinar que un atleta fes el sector de natació i l’altra el de la cursa a peu. Els equips han estat formats per parelles de categories masculina i femenina, o bé mixtes.