Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els atractius naturals, turístics, gastronòmics i esportius de Blanes, recollits avui a “España Directo”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/19/2015 04:29:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes_TurismeEls atractius naturals, turístics, gastronòmics i esportius de Blanes, recollits avui a “España Directo”

Un equip de televisió ha gravat un reportatge que s’emetrà avui al vespre al programa de TVE, i que ha aplegat alguns dels principals atractius de la vila on la Costa es fa Brava

Blanes ha estat, una vegada més, protagonista televisiva a través de diversos ingredients. Avui al migdia un equip del programa de TVE España Directo s’ha desplaçat a la vila on la Costa es fa Brava per enregistrar un vídeo sobre Blanes que està previst que s’emeti el vespre d’aquest mateix dimecres, entre les 8 del vespre i 2/4 de 9 de la nit.


Xavi Marina al cim de Sa Palomera - Fotos: Javier Calvete
El rodatge ha inclòs alguns dels principals atractius naturals, turístics, gastronòmics i esportius amb què compta Blanes, a través de diversos indrets on la càmera de l’espai televisiu s’ha aturat. Un d’ells ha estat l’entorn de la Roca de Sa Palomera, on precisament comença la Costa Brava. També s’han estat filmat imatges al Jardí Botànic Marimurtra i al Convent, entre d’altres localitzacions.


A banda d’enregistrar en vídeo paratges i indrets representatius del municipi, el rodatge també ha inclòs entrevistes amb personatges de Blanes. Un d’ells ha estat el corredor d’ultra trail blanenc Xavi Marina, que ha parlat de la marca Blanes For Runners, així com de la propera edició de la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós que tindrà lloc dissabte vinent. L’ambaixador esportiu del municipi, que enguany s’ha encarregat de fer el pregó d’inici de la Festa Major de Santa Anna, també ha parlat dels nombrosos atractius amb què compta el municipi.


Francesc Orench, a l'Obrador de la Pastisseria Orench
Un altre personatge amb veu pròpia ha estat Francesc Orench, de la Fleca i Pastisseria de Ca l’Orench, conegut també com El Palau de la Dolçor. Les càmeres d’España Directo l’han acompanyat mentre feinejava a l’Obrador creant les dolces temptacions que caracteritzen la botiga. El veterà pastisser ha explicat a l’equip de TVE els secrets sobre els productes que han fet tan popular aquest establiment, i també els ha ensenyat com s’elabora la tradicional crema catalana.


Recital Susanna del Saz a Jardí Botànic Marimurtra
Durant la visita del programa de Televisió Espanyola a Blanes, l’equip ha pogut assistir a un tasteig del cicle Nits de Marimurtra que organitza el Jardí Botànic Marimurtra durant quatre dissabtes, i que precisament finalitzaran el proper cap de setmana. L’encarregada d’oferir una breu mostra d’aquestes Nits de Marimurtra ha estat l’artista Susanna del Saz, que ha cantant un parell de peces en l’emblemàtic entorn del Templet de Linné.


El Convent de Blanes
El periple de l’equip d’España Directo a Blanes ha finalitzat al recinte privat d’El Convent, que ha obert expressament les seves portes perquè les càmeres poguessin captar l’exclusiva panoràmica de la vila que es veu des d’aquest promontori. L’indret únic i privilegiat on s’acostumen a celebrar casaments, banquets i celebracions privades també ha estat avui una localització singular que ha tancat el reportatge que té com a fil conductor una bicicleta que porta la reportera Itziar.La bicicleta, d’un cridaner color vermell, és un element que serveix als reporters del programa televisiu per anar enllaçant les poblacions que va visitant. Així, avui han vingut a Blanes procedents de Sitges i, després de passar aquí unes hores, han marxat en direcció a Tossa de Mar, des d’on estava previst que fessin una connexió en directe.Data de realització: 08/19/2015 | Data de la darrera actualització: 08/19/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300