Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Intens programa de concerts aquest cap de setmana per tancar “Les Nits de Marimurtra”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2015 08:39:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NITS DE MARIMURTRAIntens programa de concerts aquest cap de setmana per tancar “Les Nits de Marimurtra”

Dissabte Eva Fernández Group porta la seva proposta de jazz i diumenge serà el torn de l’espectacle “Nus” a càrrec del quartet líric que encapçalen Susanna del Saz i Elena Martinell

Enguany el cicle de concerts Les Nits de Marimurtra finalitzaran l’actual edició d’una manera més sonada que mai, amb dos concerts que tindran com a escenari –com és habitual- el Templet de Linné. D’aquesta manera, aquest cap de setmana hi haurà la ocasió de poder assistir a una doble sessió: dissabte amb jazz i diumenge amb música clàssica.


Eva Fernández Group
La jove promesa del jazz català, Eva Fernández, de la factoria Taller de Músic, serà l’encarregada d’oferir el concert de dissabte a la nit, acompanyada pel seu quartet que ofereix un programa de grans temes del gènere. Es tracta d’una sessió molt esperada per l’especial vinculació que té aquest estil en relació amb l’espai on tindrà lloc.


Susanna del Saz i Elena Martinell: espectacle "Nus"
Per la seva banda, l’endemà diumenge el quartet líric que encapçalen Susanna del Saz i Elena Martinell portarà l’espectacle Nus, després que la seva actuació estava previst el passat 15 d’agost, i es va haver de cancel·lar a causa del mal temps. La vetllada que proposen els quatre cantants és una aposta arriscada i innovadora en què quatre veus defensen a capel·la, sense instruments, grans peces de la música clàssica de tots els temps.

Amb aquests dos concerts, l’edició 2015 de Les Nits de Marimurtra arriben al seu final. Tant dissabte com diumenge l’obertura de portes al públic es farà a les 8 del vespre, mentre que els concerts s’han programat perquè comencin a les 10 de la nit. L’accés al recinte es fa per la porta del Carrer Ermita enlloc de l’entrada principal, ja que d’aquesta manera s’arriba més ràpidament fins l’escenari on tenen lloc les vetllades.Data de realització: 08/20/2015 | Data de la darrera actualització: 08/20/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300