Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic a la primera jornada de La Botiga al Carrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/22/2015 12:33:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BotigaAlCarrerÈxit de públic a la primera jornada de La Botiga al Carrer

Les parades a peu de carrers de diversos establiments del centre de Blanes estaran instal·lades de nou durant tot el dissabte, després que aquest passat divendres ja ho van fer a la tarda

Per segon any consecutiu, la Festa Major Petita de Blanes ha inclòs una nova edició de La Botiga al Carrer que co-organitzen l’Associació de Botiguers de Blanes Centre i l’Ajuntament de Blanes. Igual que al 2014, La Botiga al Carrer es fa enguany durant dos dies, el primer dels quals va tenir lloc la tarda d’aquest passat divendres, i es completa amb la jornada sencera d’avui dissabte, des del matí fins a la nit.


1a jornada de "La Botiga al Carrer", divendres a la tarda
L’objectiu és donar més temps perquè es puguin aprofitar els espectaculars preus rebaixats que s’ofereixen i que, en alguns casos, superen fins i tot el 70% de descompte en els articles exposats. Els botiguers s’han proposat esgotar els estocs d’aquest estiu i, per aquest motiu, es poden trobar articles de gran qualitat a preus molt econòmics.


La primera sessió del divendres ja va provocar que els carrers del centre de la vila on hi havia les parades estiguessin plens de gom a gom fins que va arribar l’hora de tancament. De fet, quan eren quarts de 10 de la nit i s’estava preparant la sortida de la cercavila nocturna, es van poder veure passar a munt i a vall diversos comerciants que traslladaven els articles per retornar-los a l’interior dels establiments.


Durant dos dies, doncs, tothom qui vulgui firar-se podrà fer-ho a cor que vols passejant-se per les diverses parades que hi ha instal·lades al centre de la vila. Així, hi ha roba, complements, material esportiu, perfums, bijuteria, material per a la llar, productes d’alimentació i un gran ventall per complaure totes les necessitats.


Els establiments han muntat parades als carrers més cèntrics del municipi. Principalment n’hi ha als carrers Raval, Mercaders, Ample, Muralla, Tapioles, Fornaca i al Passeig de Dintre. A més, en moltes botigues els clients també poden disposar de tiquets d’aparcament gratuïts durant una hora als pàrquings SABA i Brillas.

Data de realització: 08/22/2015 | Data de la darrera actualització: 08/22/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300