Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Centenars de persones participen a la Cercavila “Places i Carrers"


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/22/2015 12:26:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FESTA COPATRONS 2015Centenars de persones participen a la Cercavila “Places i Carrers"

La cercavila “Places i Carrers”, el concert de nit, les sardanes amb la Cobla Bisbal Jove i la primera de les dues jornades de “La Botiga al Carrer” han omplert de gom a gom els carrers de la vila

La jornada festiva de Sant Bonòs i Sant Maximià s’ha viscut enguany amb més intensitat que mai en relació a anteriors edicions. Després que divendres al matí la xocolatada popular i els actes oficials van marcar el tret de sortida de la Festa Major Petita, a la tarda els carrers de la vila van omplir-se de gom a gom per gaudir de les diferents activitats que hi havia al programa.


Inici Cercavila "Places i Carrers"
Una de les activitats que va congregar una major quantitat de públic la nit d’aquest passat divendres va ser la cercavila Places i Carrers que, a diferència d’anys anteriors, va tardar una mica més en fer tot el recorregut, doblant gairebé la durada que havia tingut fins ara. El principal motiu va ser la pròpia animació que portava l’activitat, que anava arreplegant cada vegada una major afluència d’espectadors.


Com és habitual, la cercavila va sortir a quarts de 10 de la nit des del Casal La Cooperativa, i va emprendre un recorregut pel centre de Blanes travessant el Passeig de Mar, un dels punts on van haver més aturades per gaudir dels diferents elements festius amb què compta l’activitat. Així, hi havia els capgrossos, gegantons i grallers de la Colla Gegantera de Blanes, la Banda Musical Mossèn Joan Batlle de Blanes i el grallers de Canovelles, que anaven fent torns musicals per animar l’ambient nocturn

.
D’aquesta manera, quan ja feia més d’una hora que havia iniciat el seu recorregut, la cercavila ja congregava centenars de persones, gent de totes les edats, que seguien la gresca sense indicis de voler que acabés. Això va provocar que s’hagués de variar el recorregut i, comptant amb el suport de la Policia Local de Blanes, la nombrosa comitiva va haver d’enfilar pel Carrer Ample per arribar fins a la Plaça dels Dies Feiners, des d’on va continuar fins retornar al punt de sortida.


Precisament l’esperit que defineix aquesta activitat ja es reivindica en el seu mateix nombre: Places i Carrers. Es tracta de donar l’oportunitat a tothom qui vulgui de poder gaudir la festa fora de casa, obrint-se a l’experiència de gaudir d’una nit d’estiu amb elements tradicionals de la cultura catalana, enllaçant amb el sentit que té en aquest municipi la Festa Major Petita.


Vista aèria de la cercvila al seu pas per la Pl. Dies Feiners
El seu recorregut va ser gairebé el mateix que el què havia emprès durant la jornada anterior l’Anunciació de l’Inici de la Festa, llevat del seu darrer tram. Així, després d’emprendre la sortida des del Carrer Muralla, va passar pel Passeig de Mar, Carrer Ample, Plaça dels Dies Feiners, Passeig de Dintre i tornada al Casal La Cooperativa del Carrer Muralla.Data de realització: 08/22/2015 | Data de la darrera actualització: 08/22/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300