Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sardanes amb la Cobla Bisbal Jove


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/22/2015 12:36:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FESTA COPATRONS 2015Sardanes amb la Cobla Bisbal Jove

L’audició que es va allotjar al Banc dels Músics del Passeig de Mar va aplegar una gran quantitat de públic el vespre d’aquest passat divendres

L’altra ingredient que va incloure ahir divendres el primer dia complet de la Festa dels Copatrons de Blanes va ser una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Bisbal Jove, una formació nascuda l’any 1990 amb músics formats a l’Escola de Cobla Conrad Saló de la Bisbal d’Empordà. La vetllada es va fer al vespre, al Banc dels Músics del Passeig de Mar, on aviat s’hi va concentrar una gran quantitat de públic.


Audició de Sardanes amb la Cobla Bisbal Jove
Molts d’ells hi eren disposats a aprofitar l’ocasió per ballar i/o gaudir de la música en viu, i d’altres –visitants, majoritàriament- per intentar aprendre o bé immortalitzar la dansa. Sigui com sigui, la ballada de sardanes va ser un ingredient festiu que va copçar l’interès d’una gran quantitat de persones al Passeig de Mar. En total es van ballar sis peces, entre elles Camí Ral, Cala S’Alguer i Camí de Sant Ponç.

XXXIII Caminada Popular Nit de Sant Bonós i molts altres ingredients

Durant les properes hores el programa inclou encara un gran nombre d’activitats culturals, lúdiques i esportives. En aquest darrer sentit destaca la celebració avui a 2/4 d’11 de la XXXIII Caminada Popular Nit de Sant Bonós. Després que les inscripcions per participar-hi ja van començar a fer-se aquest passat divendres, avui dissabte es podran continuar fent a l’Ajuntament de Blanes fins a les 10 de la nit.


Ara bé, el programa també inclou altres ingredients. Avui dissabte hi haurà la Cursa Córrer el Cós, que s’encetarà amb les inscripcions i la cercavila inicial. Posteriorment, a les set es faran les dues sortides de la cursa, que recórrer el Passeig de Mar –des de davant el Monument a Joaquim Ruyra-, Carrer Ample i Plaça de l’Església, on finalitza. Per últim, a 2/4 de vuit del vespre es far l’entrega de premis als guanyadors i guanyadores.


Demà diumenge la jornada s’encetarà molt d’hora, a les 8 del matí, amb la Tirada a l’Art que es farà a la Platja de S’Abanell, a l’alçada de la Plaça Nostra Senyora del Vilar d’Els Pins, seguida per una Sardinada Popular. A les 11 del matí hi haurà el Ball de Plaça seguida per la Vermutada i un Dinar Popular, i a la tarda es farà la Trobada de Puntaires i una Cantada d’Havaneres que s’allotjarà al Banc dels Músics del Passeig de Mar a partir de les 9 de la nit.


Cobla Bisbal JoveData de realització: | Data de la darrera actualització: 08/22/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300