Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic al concert a ritme de pop rock amb els Super Gang


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/22/2015 12:30:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de públic al concert a ritme de pop rock amb els Super Gang

Públic de totes les edats va vibrar amb temes immortals i clàssics dels anys 80/90, així com de l’actualitat, en l’esdeveniment que va tancar el cicle del divendres

L’animació que va presidir la cercavila Places i Carrer, viscuda amb especial intensitat en relació als darrers anys, va provocar que el seu pas per la Plaça dels Dies Feiners endarrerís uns minuts l’inici de l’activitat nocturna que s’hi havia d’allotjar, comptant amb la complicitat de tothom. Es tractava d’un concert que es va allargar fins la mitjanit, i que va congregar centenars d’espectadors disposats a passar una nit d’estiu a plena potència.


Concert Super Gang a la Pl. dels Dies Feiners
Els encarregats de donar combustible musical al públic van ser els membres del grup Super Gang, que certament van garantir més de dues hores de diversió i ball a base de temes internacionals de pop-rock dels anys 80 i 90, així com de l’actualitat. Durant la vetllada, gent de totes les edats –des de criatures fins a carrosses, passant per joves i adults- van ballar i corejar en molts casos aquelles temes que formen part de l’imaginari col·lectiu.


Així, els Super Gang van versionar des de cançons dels clàssics The Police, Pink Floyd o Bon Jovi fins a hits de l’actualitat de Robbie Williams, Maroon 5 o Bruno Mars, entre d’altres. Avui al vespre la Plaça dels Dies Feiners s’espera que torni a aplegar una gran quantitat de públic, aquesta vegada amb propostes radicalment diferents, adreçades a un públic més veterà.


Així, a 2/4 de 8 començarà una sessió de Balls Country i de Balls de Saló que aniran a càrrec dels membres del Casal Benet Ribas, on s’allotja l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes. A rengló seguit, a 2/4 de 10, hi haurà una vetllada de Playback. Records per a tu, on els membres del grup Nabac repassaran temes dels anys 50 i 60 caracteritzats amb els grups i cantants de l’època.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 08/22/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300