Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Colla Gegantera, protagonista del Ball de Plaça


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/24/2015 04:57:48 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

GEGANTERA, COLLALa Colla Gegantera, protagonista del Ball de Plaça

Durant l’activitat, que va tenir lloc diumenge al matí, es va fer el lliurament de premis del XIV Concurs de Dibuix que l’entitat va organitzar en motiu de la Festa Major de Santa Anna

La jornada dominical de la Festa dels Copatrons va incloure una nova edició del Ball de Plaça que es va allotjar a la Plaça dels Dies Feiners a quarts de 12 del migdia. El nucli central d’aquesta activitat són els balls que ofereixen els diferents integrants de la Colla Gegantera de Blanes, que van arribar fins a l’escenari en cercavila, provinents del Casal La Cooperativa.


Moments previs al "Ball de Plaça"
Els primers en trencar el gel i fer els seus balls van ser els capgrossos i gegantons: en Máxim –que precisament va ser batejat l’any passat en motiu del Ball de Plaça-, Es Forcaner i la Mariona. Després va oferir el seu ball en solitari un altre dels gegantons: en Vadó 7 Grossos, i finalment va ser el torn del ball dels dos gegants de Blanes: en Gastó i no Caterina.


Ball dels gegants de Blanes, en Gastó i na Caterina
El Ball de Plaça es va tancar amb el lliurament de premis corresponents al XIV Concurs de Dibuix que va tenir lloc el passat 26 de juliol en motiu de la Festa Major de Santa Anna. Es va encarregar de fer l’entrega dels regals el cap de colla de la Colla Gegantera de Blanes, Cinto Juanes. Per la seva banda, van recollir els premis els mateixos guardonats, així com també familiars seus en el seu nom.


Lliurament Premis XIV Concurs de Dibuix
En la categoria de Petits el primer premi el va assolir Xènia Gironès, de 4 anys; i el segon premi Airin, també de 4 anys d’edat. D’altra banda, en la categoria de Mitjans el primer premi l’ha guanyat Gisela Mas, de 8 anys; i el segon premi Tanit Giménez, de 9 anys. Per últim, en la categoria dels Grans el primer premi ha estat per Olga Scharbakova, d’11 anys; i el segon per a Jan Gabarró, de 10 anys.Durant aquests dies la Colla Gegantera de Blanes ha protagonitzat diverses activitats de la Festa dels Copatrons, començant precisament pel primer acte que des de fa uns quants anys enceta el cicle festiu: l’anunciació de l’Inici de la Festa. També van participar divendres a la nit la multitudinària cercavila Places i Carrers i dissabte van ser a la celebració d’una nova edició de la Cursa Córrer el Cós. Properament centraran la XVII Trobada Gegantera que es farà en aquest municipi el proper dissabte 29 d’agost.Data de realització: 08/24/2015 | Data de la darrera actualització: 08/24/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300