Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les Nits de Marimurtra al Jardí Botànic han superat el 90% d’ocupació aquest 2015


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/25/2015 01:30:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NITS DE MARIMURTRALes Nits de Marimurtra al Jardí Botànic han superat el 90% d’ocupació aquest 2015

El cicle de concerts ha comptat amb uns 800 espectadors, i s’ha tancat aquest cap de setmana amb les actuacions d’Eva Fernández Group i Susanna del Saz

Les Nits de Marimurtra han proposat en aquesta edició del 2015 una programació més curta que altres anys, però amb una important aposta per consolidar una programació de qualitat al Jardí Botànic Marimurtra. Després de quatre màgiques nits acompanyades de bona música de diferents estils, el balanç del festival no podia ser més positiu, ja que s’ha superat el 90% d’ocupació, amb una mitjana de 200 persones en cada concert en un recinte dissenyat perquè allotgi còmodament un màxim d’entre 200 i 220 espectadors.


Actuació "Òpera Prima" - Fotografies: La Selva Comunica
El cicle es va encetar l’u d’agost amb un concert solidari a benefici de la Barcelona PID Foundation, comptant amb les actuacions d’Enric Verdaguer i Boxets. El segon concert va comptar amb la veterania de Gerard Quintana, qui va congregar la major afluència de públic de l’estiu. El concert del dia 15 d’agost, que havia d’anar a càrrec d’Òpera Prima -grup liderat per Susanna del Saz i Elena Martinell-, es va haver d’ajornar pel mal temps, i finalment es va fer el passat diumenge 23 d’agost.

Per la seva banda, el penúltim concert, a càrrec de l’Eva Fernández Group, també va omplir l’escenari del Templet de Linné dissabte passat amb la seva proposta de bon jazz. En total, unes 800 persones han assistir a les quatre actuacions nocturnes que s’han fet aquest estiu al Marimurtra. Totes elles han tingut l’ocasió de poder gaudir d’un concert a l’escenari més espectacular de la Costa Brava, el Templet de Linné, just a sobre Sa Forcanera, la primera cala de la Costa Brava.


Concert "Eva Fernández Grup"
Enguany la Fundació Carl Faust, promotora de l’esdeveniment, ha confiat novament en l’empresa Minut Zero com a proveïdora del servei de càtering/restaurant, així com amb Walkiria Events per a la sonorització i la il·luminació. En total, més d’una vintena de persones han fet possible que cada nit de concert Les Nits de Marimurtra poguessin apujar el teló i oferir un espectacle exclusiu en un indret privilegiat.Data de realització: 08/25/2015 | Data de la darrera actualització: 08/25/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300