Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

72 participants a la 8a edició d’Escacs al Carrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/26/2015 04:34:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tauler escacs72 participants a la 8a edició d’Escacs al Carrer

L’activitat va tenir lloc la tarda d’aquest passat dissabte, coincidint amb la celebració de la Festa Major Petita

Durant aquests darrers dies Blanes ha allotjat diversos esdeveniments de caire esportiu prou concorreguts i coneguts tant per vilatans com per visitants. Un dels que comença a tenir un grau de veterania és el què va tenir lloc la tarda d’aquest passat dissabte al Passeig de Dintre, especialment bulliciós durant aquella passada jornada pel gran nombre de persones que feien cua per inscriure’s a la Caminada Popular Nit de Sant Bonòs.


8a Jornada Escacs al Carrer
Es tractava de la 8a edició del Trofeu d’Escacs al Carrer, que organitzava un any més el Club Escacs Blanes amb el suport de l’Ajuntament. A partir de quarts de cinc de la tarda es van començar a repartir els taulers, així com les parelles que s’havien d’anar enfrontant en les diferents partides. Al llarg de la tarda i fins quarts de nou de la nit, van participar 72 jugadors i jugadores, tant adults com nens i nenes.


D’aquest total, 32 van fer-ho al trofeu que es va jugar en la modalitat d’Escacs Actius, és a dir: partides ràpides de cinc minuts en què tots dos contrincants disposen d’aquest temps per poder eliminar al seu adversari. Si no s’acaba la partida abans d’aquest temps, es comptabilitza com a perdedor aquell jugador que esgota el temps que li pertoca abans que l’altre.


La resta, 40 jugadors i jugadores, van participar a la jornada d’escacs al carrer pel seu compte, a través del material que es va posar a la seva disposició. El cert és que la celebració d’aquest esdeveniment, que s’emmarcava dins la celebració de la Festa Major Petita de Blanes, la dels copatrons Sant Bonòs i Sant Maximià, va contribuir a aportar un element afegit de festa al Passeig de Dintre, a l’alçada de l’edifici de l’Ajuntament.


Després que es van haver jugat totes les partides entre els diferents contrincants, que havien de superar-ne dues per decidir quin s’enduia la victòria, va arribar el moment de conèixer els guanyadors en les dues categories en què es dividia el trofeu. Així, al grup A (modalitat on el nivell dels participants és més elevada), la classificació la van encapçalar Joan Ayllon i Juan Jiménez, tots dos de Blanes; mentre que al grup B ho van fer Jordi Fernández, de Barcelona, i Alan Murcia, de Blanes.

Data de realització: 08/26/2015 | Data de la darrera actualització: 08/26/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300