Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, a punt per a les dues finals de la Supercopa de Catalunya d’Handbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/26/2015 11:48:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

HANDBOL FEDERACIOLa Ciutat Esportiva Blanes, a punt per a les dues finals de la Supercopa de Catalunya d’Handbol

El divendres 28 d’agost Blanes serà la capital de l’handbol a través dels partits entre el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers en masculí, i el KH-7 BM Granollers i l’Handbol Amposta en femení

Aquest divendres 28 d’agost la Ciutat Esportiva Blanes (CEB) esdevindrà en la capital nacional de l’handbol a través de les Finals de la Supercopa de Catalunya d’Handbol Femenina i Masculina que es disputaran en aquest recinte a la tarda i al a nit. L’esdeveniment esportiu de primer ordre està organitzat per la Federació Catalana d’Handbol i l’Ajuntament de Blanes, comptant amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.


Final Supercopa 2014 - Foto: BM Granollers
L’esdeveniment començarà a les 18’15 h, quan els equips del KH-7 BM Granollers i de l’Handbol Amposta disputaran la Final de la Supercopa de Catalunya Femenina d’Handbol. Les vallesanes han aconseguit la seva plaça a la final com equip de la Divisó d’Honor Femenina, mentre que les jugadores de la capital del Montsià disputaran la Supercopa després que s’han proclamat campiones de la Copa Catalana Sènior Femenina Gonzalo Usero que es va disputar el passat mes de juny.

FC Barcelona Lassa i Fraikin BM Granollers a la Final Masculina

Després que s’hagi jugat aquest primer partit de màxima intensitat, la temperatura esportiva seguirà ben a munt a través de la segona final que s’ha de disputar aquest mateix 28 d’agost a la Ciutat Esportiva Blanes. La Final de la Supercopa de Catalunya Masculina d’Handbol començarà a les 21’00 h, i enfrontarà al FC Barcelona Lassa i el Fraikin BM Granollers.Final Supercopa 2014 - Foto: Federació Catalana d'Handbol
Els blaugrana van superar l’equip de l’Handbol Sant Cugat per un clar 16 a 42, a la semifinal jugada divendres passat. Per la seva banda, l’equip vallesà s’ha classificat per jugar la final amb un altre resultat prou còmode, ja que va superar l’equip de l’Handbol Bordils per 25 a 42 en l’encontre que es va disputar a mitjans d’aquest mateix mes d’agost.

El Barça i el Granollers, dos eterns rivals

Val a dir que, en el palmarès d’aquesta competició, els enfrontaments que s’han viscut fins ara històricament a les Finals de la Supercopa han estat força regulars en la categoria masculina, i en canvi molt més variats en la femenina. Així, en masculins, durant els darrers 33 anys el FC Barcelona i el Granollers s’han enfrontat en un total de 26 ocasions, de les quals el Barça s’ha proclamat guanyador 22 cops, i els vallesans 4.

D’altra banda, el FC Barcelona ha guanyat la Final de la Supercopa un total de 26 vegades ja que, a banda del Granollers, ha derrotat al Montpellier HB i a l’USAM Nîmes dues vegades, i en canvi ha estat derrotat per l’equip de la Catalunya Nord en dues temporades. Per la seva banda, el Granollers ha guanyat aquesta competició en un total de 5 ocasions: a banda de les quatre que l’ha enfrontat amb el FC Barcelona, el cinquè títol el va aconseguir derrotant a l’Handbol Sant Fost.


Tomàs, capità del FC Barcelona, amb la Supercopa 2014 - Foto: FCB
En la categoria femenina, durant els darrers 14 anys els dos equips que s’enfrontaran no havien coincidit encara en aquesta final, que històricament han guanyat l’HBC Nîmes en 5 ocasions. La resta d’anys l’Associació Lleidetana, el CH Amposta i l’E Castelldefels han guanyat el títol en dues ocasions cadascun d’ells i, per últim, tant el BM Granollers com el BM Montcada i el Sun Al Bouillargues ho han fet una vegada.

Tret de sortida de la temporada 2015-2016

Els dos partits que es jugaran divendres vinent a Blanes significaran el tret de sortida a la temporada 2015-2016 d’Handbol a Catalunya, ja que es disputarà el primer títol oficial, tant en categoria femenina com masculina. L’entrada per assistir com a públic a les dues finals serà gratuïta, amb l’objectiu que tots els aficionats i aficionades a aquest esport puguin viure una gran jornada.

I és que la Ciutat Esportiva Blanes aplegarà la participació dels millors conjunts catalans en les dues categories, i per això la previsió és que el recinte selvatà sigui el testimoni d’un gran espectacle. Per tots aquells i aquelles que no puguin apropar-se al pavelló blanenc, cal dir que les dues finals seran retransmeses en directe per Esport 3, de Televisió de Catalunya.Data de realització: 08/26/2015 | Data de la darrera actualització: 08/26/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300