Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El KH-7 BM Granollers i el FC Barcelona Lassa, campions de la Supercopa de Catalunya d’Handbol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/29/2015 11:18:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)El KH-7 BM Granollers i el FC Barcelona Lassa, campions de la Supercopa de Catalunya d’Handbol

La Ciutat Esportiva Blanes ha estat la capital de l’handbol català al allotjar les finals de la competició, el tret de sortida oficial de la temporada 2015-2016 a Catalunya

El KH-7 BM Granollers en categoria femenina, i el FC Barcelona Lassa en masculina, s’han proclamat campions de la Supercopa de Catalunya d’Handbol 2015 després de jugar-se les dues finals la tarda-vespre d’aquest passat divendres. La Ciutat Esportiva Blanes ha esdevingut la capital nacional de l’handbol, en el què ha significat també el tret de sortida oficial de la temporada 2015-2016 a Catalunya.


L'alcalde de Blanes i el secretari general de l'Esport en el
lliurament de la Supercopa Catalana d'Handbol al BM Granollers
La primera final en disputar-se va ser la femenina, on el KH-7 BM Granollers va superar al CH Amposta Lagrama per 28 a 22. Després d’una primera part molt igualada que va finalitzar amb avantatge mínim per les de la capital del Montsià, 12-13, a la segona les vallesanes van donar la volta al marcador i van acabar emportant-se el partit.


Les Supercampiones, l'equip del KH-7 BM Granollers
D’aquesta manera, el KH-7 BM Granollers va aixecar per segona vegada en la seva història la Supercopa que les acredita com a guanyadores. D’altra banda, Judith Vizuete, del KH-7 BM Granollers, va ser nomenada millor jugadora de la final, mentre que la portera del CH Amposta Lagrama va ser escollida millor portera.

El FC Barcelona Lassa, campió masculí de la Supercopa

La final masculina, que es va disputar a rengló seguit després que s’havia jugat la femenina, va transcórrer amb un guió molt similar. Així, la primera part va ser molt igualada i, tot i que el FC Barcelona dominava el marcador en tot moment, davant seu tenia un Granollers molt lluitador que es mantenia sempre molt a prop dels blaugranes, plantant cara.

A la represa, els jugadors del FC Barcelona van intensificar el ritme i ben aviat van deixar sense gaire opcions més als vallesans que, poc a poc, van veure com les diferències s’anaven eixamplant en el lluminós. D’aquesta manera, s’arribaria al final de l’encontre, que es va dirimir per un resultat final prou contundent: 35 a 21.


Víctor Tomàs, capità del FC Barcelona, rep la Supercopa de mans
d'Ivan Tibau i Miquel Lupiáñez
Val a dir que tots dos equips es tornaran a enfrontar ben aviat després d’aquest primer partit de temporada. Serà el proper dimecres, 2 de setembre, quan estarà en joc un altre títol destacat: la XXX Supercopa ASOBAL que es disputarà a Zaragoza. En aquest cas els blaugranes han accedit a la final com a campions de la lliga ASOBAL BAUHAUS i el Fraikin BM Granollers com a sots-campions de la Copa del Rei.


Els supercampions, l'equip del FC Barcelona Lassa
Tornant a la Final masculina de la Supercopa de Catalunya d’Handbol disputada ahir a la Ciutat Esportiva Blanes, val a dir que Víctor Tomàs, capità blaugrana, va ser escollit com a millor jugador de la final, mentre que el millor porter del partit va ser Gonzalo Pérez, que també defensa els colors del FC Barcelona. El lliurament de les respectives supercopes i reconeixements als jugadors en les dues categories el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau.

Conveni entre la Federació Catalana d’Handbol i l’Ajuntament de Blanes

La Final de la Supercopa d’Handbol de Catalunya l’han organitzat l’Ajuntament de Blanes i la Federació Catalana d’Handbol, comptant amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, així com de la Diputació de Girona. Per formalitzar la co-organització de la competició entre la federació catalana i el consistori blanenc, el migdia d’aquest passat divendres va tenir lloc la signatura del conveni de col·laboració.


El president de la federació, l'alcalde de Blanes i el delegat de la
federació a Girona, després de la signatura del conveni
L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, van ser els encarregats d’encapçalar l’acte, que també va comptar amb la participació del delegat a Girona de la federació, Josep Maria Casamitjana. Durant la breu trobada que va tenir lloc al despatx d’alcaldia, Tomàs Moral va destacar les magnífiques instal·lacions esportives de què disposa la vila de la Costa Brava a través de la Ciutat Esportiva, avançant en aquest sentit l’interès de seguir organitzant-hi nous esdeveniments en el futur.Data de realització: 08/29/2015 | Data de la darrera actualització: 08/29/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300