Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els suecs 'Atlas Losing Grip' actuen dissabte al Morralla de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/02/2015 03:01:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els suecs 'Atlas Losing Grip' actuen dissabte al Morralla de Blanes

El concert, que promou l’associació musical blanenca “Jartos HC”, també comptarà amb els barcelonins Errants i amb els músics d’Argentona “Guspira”

El proper dissabte 5 de setembre l’associació musical blanenca Jartos HC ha organitzat un concert al Centre Juvenil Morralla de Blanes adreçat especialment als amants de la música punk rock/hardcore. Els cap de cartell són els suecs Atlas Losing Grip, que celebren el seu desè aniversari amb Currents, el seu tercer disc que inclou el distintiu so que reuneix en 66 minuts i 6 segons (666) uns potents riffs a doble guitarra, així com les excepcionals melodies que interpreta el vocalista.


Atlas Losing Grip
El grup va ser creat l’any 2005 i, després de prendre’s un any sabàtic del 2009 al 20010, va reprendre l’activitat amb una gira que els va dur a Eslovènia, Suïssa, Alemanya, França, Bèlgica i els Països Baixos. Després de passar pel Resurrection Fest de l’any passat, el SICK of BEAN FEST de 2013 i acompanyar als Not Fun At All Official de gira al 2012, ara els Atlas Losing Grip tornen per arrasar i demolir els escenaris dels diferents indrets on aniran.


Guspira
Abans que arribi el moment dels suecs, el concert comptarà amb les actuacions dels barcelonins Errants, així com els components del grup d’Argentona Guspira. Els primers es van formar com a grup l’any 2006 sota el nom de AiD i es van rebatejar com a Errants tot just l’any passat, amb un so més treballat i més madur. Per la seva banda, els Guspira presentaran a Blanes el seu nou disc, del qual es desconeix fins i tot el seu títol. Amb tot, els experts vaticinen que si segueix la línia del seu anterior treball Manual para la victòria, de ben segur que la tenen assegurada.


Errants
El concert del grup suec Atlas Losing Grip, que actuarà precedits pels Guspira i pels Errants, està previst que comenci a les onze de la nit, amb obertura de portes una hora abans. La venda d’entrades en taquilla costa 8 €, mentre que l’anticipada es fa a 6 € i es poden aconseguir a través del portal www.entradium.com.


Data de realització: 09/02/2015 | Data de la darrera actualització: 09/02/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300