Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Campionat d’Espanya de Finn i Europa arrenca avui a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/04/2015 10:17:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Campionat d’Espanya de Finn i Europa arrenca avui a Blanes

Aquest divendres començarà la competició, que inclou nou regates amb un màxim de tres per jornada, després que dijous a la tarda es va fer la cerimònia inaugural

Avui divendres es començarà a disputar en aigües de Blanes el Campionat d’Espanya de les classes Finn i Europa, organitzat pel Club Vela Blanes. Durant la primera jornada prèvia que es va viure aquest passat dijous alguns equips ja van sortir a estrenar-se al camp de regates, i a la tarda també es va fer la cerimònia inaugural.

Durant l’acte, el comodor del club, Xavier Manresa, va donar la benvinguda als regatistes, així com als secretaris de les dues classes concurrents al campionat: Oriol Subirà, secretari territorial de la classe Europa, i Miquel Àngel Mateo, de la territorial catalana. Per la seva banda, el secretari de la classe Europa Oriol Subirà, va explicar respecte el desenvolupament del campionat el feliç compromís que el Club Vela Blanes ha tingut des de sempre amb la classe Europa ja que, de fet, va ser aquí on es va celebrar el primer Campionat de Catalunya l’any 1968.


Fotografies: Club Vela Blanes
El Campionat d’Espanya de les classes Finn i Europa que es disputarà a Blanes des d’avui divendres i fins al diumenge 6 de setembre, inclourà un total de nou regates, amb un màxim de tres regates per jornada. Es navega el format de flota i el camp de regates dels Europa consistirà en un trapezi, mentre que el dels Finn serà un recorregut de sobrevent-sotavent.

Entre els participants en el Campionat d’Espanya de la classe Europa hi trobem Alejandro Pareja (RCN Torredembarra), que defensa el títol assolit en la temporada passada; Rafael Rabassa (CN El Balís), campió sub-20; Sven Stadel (RCN Dènia), diverses vegades campió; i Aleix Subirà (CV Blanes), campió de Catalunya. En la categoria de fèmines, cal destacar la presència d’Ascensió Roca (CN Torrevella), campiona d’Espanya en diverses ocasions; Irene Sánchex (RCN Torrevieja), campiona de la Copa Espanya; i Mar Doreste (CN Pot d’Aro).


A la classe Finn, on s’estrena com a secretari José Manuel Lorenzo, hi ha Alejandro Aranzueque (CN Santa Pola); els gallecs Antonio Parra i Miguel Fernando; Jorge Navarro (RCN València); Ivan Llorent (CN Campello); Àlex Muscat (CN Garraf); Carlos Ordóñez, del Club Vela Blanes actual campió de la Copa d’Espanya Juvenil, així com el seu germà David, i el també regatista de l’entitat blanenca Axel Muñoz. Altres competidors a destacar són Miguel Àngel Mateo (CN El Balís) i l’esportista del País Basc francès Òscar Iturralbe
Data de realització: 09/04/2015 | Data de la darrera actualització: 09/04/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300