Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sven Stadel i Irene Sánchez a Europa i Àlex Muscat en Finn guanyen el Campionat d’Espanya a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/07/2015 12:45:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Sven Stadel i Irene Sánchez a Europa i Àlex Muscat en Finn guanyen el Campionat d’Espanya a Blanes

Aquest cap de setmana ha culminat la competició organitzada pel Club Vela Blanes, que ha comptat amb els millors regatistes en les dues modalitats

El lliurament de premis celebrat diumenge passat al Club Vela Blanes ha posat punt i final al Campionat d’Espanya en les classes Finn i Europa disputat des de divendres i fins ahir. Amadeu Nualart, president del CVB, acompanyat de l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, van encapçalar la cerimònia on també van participar el president de la RF Espanyola de Vela, José Ángel Rodríguez; el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres; el secretari nacional de la classe Europa, Oriol Subirà; i el secretari territorial de Catalunya de la classe Finn.


Foto de grup guanyadors i autoritats - Fotografia: Club Vela Blanes
En la classe Europa, el regatista Sven Stadel (CN Dènia) s’ha proclamat campió d’Espanya. Al podi el van acompanyar Sergi Pérez (CN Estartit), sotscampió, i la juvenil del RCN Torrevieja, Irene Sánchez. La jove alacantina no tan sols ha aconseguit la tercera plaça en la classificació final, sinó que també és campiona en la categoria femenina absoluta i, al mateix temps, campiona de la classe s-19.

Per la seva banda, en la classe Finn el podi l’han format Àlex Muscat (CN Garraf), seguit per Pablo Guitian (CN Elcano), mentre que el neozelandès Josh Junior s’ha situat a la tercera plaça del podi absolut. Per últim, en aquesta mateixa classe Finn, cal destacar que en la categoria de màsters (veterans) s’ha proclamat campió Antonio Parra (RCN La Corunya).

Duel Muscat/Guitian i Descarts decisius en la classe Europa

En Finn, amb sis proves i un descart, Àlex Muscat es va proclamar ahir campió d'Espanya (11 punts), seguit de prop per un combatiu Pau Guitian, que també va estar molt regular en les proves disputades al llarg del diumenge. Això li va permetre saltar fins a la segona posició del campionat amb 14 punts.


Finalització regata de divendres - Fotografies: Ajuntament de Blanes
Durant la passada jornada també es va poder veure un interessant i esportiu duel entre els dos regatistes, Muscat i Guitian, portant-se finalment l'or de campió el català. El tercer en discòrdia van ser el neozelandès Josh Junior, que amb 16 punts es va situar tercer de la general, empatat a punts amb el gallec Miguel Fernandez Basc, que va quedar classificat finalment en la quarta posició.

Per la seva banda, en la classe Europa les penalitzacions van afectar de forma molt especial la classificació. Ascensió Roca (20 punts), a banda de perdre el sots-campionat absolut, va perdre l’or de la categoria femenina a benefici de la seva companya de club, la juvenil Irene Sánchez, que va acabar la jornada passant de la sisena plaça que tenia dissabte en la classificació general fins a la tercera del podi absolut (16 punts).


En un altre ordre de qüestions, cal destacar en la classe Europa del Campionat d'Espanya l'excel·lent actuació del català Sergi Pérez (15 punts), que en la jornada de dissabte es trobava tercer de la general. L’endemà diumenge, amb una tercera posició aconseguida en la darrera prova prova, li va suposar conquerir el subcampionat d'Espanya. Per últim Sven Stadel, amb unes regates impecables, es va proclamar ahir de nou campió d'Espanya, totalitzant 4 punts, després de donar el descart.
Data de realització: 09/07/2015 | Data de la darrera actualització: 09/07/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300