Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bloggers internacionals han estat a Blanes per fer un vídeo de la Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/08/2015 11:14:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bloggers internacionals han estat a Blanes per fer un vídeo de la Costa Brava

Durant la seva estada a la vila també han fet un tasteig de productes gastronòmics locals i de la cuina mediterrània, i han visitat, entre d’altres indrets, el Jardí Botànic Marimurtra

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat el blogtrip #incostabrava amb tres bloggers de referència internacional amb l’objectiu d’ajudar-los a enriquir el seu contingut, generant noves referències d’aquest territori gironí. La visita es va iniciar divendres passat, quan els tres viatgers van arribar a Blanes, on s’hi van estar durant dos dies, i finalitzarà el proper dissabte després d’haver recorregut la Costa Brava de sud a nord.


Visita dels Bloggers a Blanes, divendres passat
Durant aquests dies, hauran resseguit els principals atractius d’aquest territori amb l’objectiu principal de realitzar un vídeo promocional de la Costa Brava. Els tres bloggers tenen procedències ben disperses, ja que un d’ells té la seva base a Noruega, l’altra a Puerto Rico i el tercer a Itàlia. Aquest darrer viatger és Emiliano Bechi, autor del vídeo de l’Inpyrenees, que va ser realitzat dins el marc del TBEX, un treball molt elaborat i colpidor per les sensacions que aconsegueix transmetre malgrat la seva aparent senzillesa, i que du per títol The Door of Costa Brava: https://vimeo.com/133102174

El periple dels tres bloggers va començar a Blanes amb un dinar al restaurant Es Blanc, on van tenir una bona mostra de la cuina mediterrània i catalana, regada a més a més amb tres productes blanencs. Així, hi havia Vi Blanc de Vela de les Vinyes de Cal Correu; Cava Laviret Brut Nature; i Cava Ses Vernes Vinya de Rosa Brut. Mentre feien l’àpat, van tenir l’oportunitat de poder admirar un dels principals atractius naturals amb què compta la vila: el conjunt de la Roca de Sa Palomera.


Degustació de cervesa artesana de Blanes al Castell de Sant Joan
Posteriorment, amb l’ajuda de sengles acompanyants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Blanes, van anar fins al cim del Castell de Sant Joan. Allí els esperava la degustació de dos altres productes que s’elaboren a Blanes: diferents varietats de cervesa artesana de les empreses Marina i Popaire. Val a dir que, per poder tenir un record encara més present del gust d’algunes varietats que van tastar, també se’ls va obsequiar amb un lot dels productes.


A banda de paladejar les diferents varietats de cervesa artesana de les dues empreses blanenques, els bloggers també van aprofitar per prendre imatges de la magnífica vista de Blanes que es pot captar des d’aquest indret, només un xic deslluïda per la pluja que va caure en aquells moments. La jornada del divendres es va completar amb una visita als Jardins de Santa Clotilde de Lloret, mentre que l’endemà dissabte van tenir l’ocasió de prendre imatges d’un altre dels atractius amb què compta Blanes: el Jardí Botànic Marimurtra.


Els bloggers, amb els representants de Cervesa Popaire i
Cervesa Marina
Data de realització: 09/08/2015 | Data de la darrera actualització: 09/08/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300