Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, protagonista del programa de Ràdio 4 “Més que esport”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/14/2015 02:02:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes, protagonista del programa de Ràdio 4 “Més que esport”

Joel Comas, regidor d’Esports, i Joan Muñoz, del Grup Fondistes Blanes, han parlat sobre la marca “Blanes For Runners”, així com dels atractius turístics de la vila

Explicar que a Blanes hi ha una gran quantitat de persones de totes les edats que practiquen periòdicament alguna modalitat esportiva no és cap novetat per als ciutadans de la vila. Una de les que compta amb més popularitat és caminar i córrer, i per això és molt habitual veure a primera hora del matí, a la tarda o inclús a la nit molts blanencs i blanenques –solitàriament o en grup- anar a munt i a vall del passeig i aprofitar la proximitat del mar per dur-ho a la pràctica.

Fruit d’aquesta afició, a Blanes hi ha tres entitats esportives que apleguen diverses modalitats d’atletisme i senderisme: el Grup Fondistes Blanes, el Club Triatló Blanes i el Centre Excursionista Blanes. Totes tres van sumar esforços amb l’Ajuntament de Blanes per crear a finals de l’any passat la nova marca: Blanes For Runners, que es va promocionar com a novetat a principis d’aquest 2015 a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid.

Joel Comas i Joan Muñoz, ambaixadors de Blanes a Ràdio 4

Per donar a conèixer justament d’aquesta nova marca, així com per explicar als oients els nombrosos atractius amb què compta Blanes, aquest passat divendres, coincidint amb la Diada de l’11 de Setembre, es va convidar al municipi perquè protagonitzés el programa de Ràdio 4 Més que Esport, que s’emet a les tardes des dels estudis de RNE a Barcelona. Dirigit i presentat per la periodista Marga Lluch, l’espai de RNE vol ser una altra manera de gaudir de l’esport per donar a conèixer a la seva audiència experiències que habitualment no tenen cabuda en els programes o informatius d’actualitat esportiva.


Emissió del programa "Més que Esport", a Ràdio 4
Per això, el programa inclou un recorregut per la geografia catalana, els seus pobles i la seva gent, amb l’esport com excusa, per poder tractar també els atractius amb què compta un determinat municipi. Per parlar tant de la marca Blanes For Runners com dels atractius de la vila, es va comptar amb dos ambaixadors: el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas, així com una de les entitats que van crear la nova marca. En aquest darrera cas, se’n va encarregar Joan Muñoz, del Grup Fondistes Blanes.


Joan Muñoz, Joel Comas i Marga Lluch
Durant mitja hora, els dos blanencs van explicar a l’audiència del programa l’objectiu de Blanes For Runners, que no és altre que impulsar el municipi com un territori que atregui els amants de l’atletisme, el triatló, les caminades i el senderisme. El principal eix promocional de la marca ha estat un calendari que ha aplegat totes les proves i activitats que s’estan celebrant aquí durant el 2015.

Es tracta d’un total d’onze esdeveniments que inclouen des de curses amb diversos recorreguts (10, 18 i 22 km) fins a caminades populars i escalades, passant per duatlós, trails, aquatlós i fins i tot una travessia al port. També hi ha rutes per camins de muntanya, un passafred i un cros escolar, entre d’altres. A través de la marca Blanes For Runners es promou la vila en les dues modalitats de segelles de destinació amb què ja compta: la DTE i la DTF, Turisme Esportiu i Turisme Famliar, respectivament.


A banda de parlar de Blanes For Runners, Joel Comas i Joan Muñoz també van destacar els altres atractius naturals i culturals amb què compta el municipi. Així, a petició de la directora i conductora del programa, Marga Lluch, van dissenyar per als visitants que vulguin venir a conèixer la vila una ruta que incloïa entre d’altres, com a parades obligatòries, el Jardí Botànic Marimurtra, Sant Joan, Sa Palomera, Cala Bona i –sobretot- un restaurant on poder gaudir del peix fresc que cada dia es ven a la llotja del port.

Per poder escoltar íntegrament el programa, només cal clicar el següent enllaç i descarregar l'mp3: http://mvod.lvlt.rtve.es/resources/TE_S3TEMPS/mp3/7/6/1441994071267.mp3
Data de realització: 09/14/2015 | Data de la darrera actualització: 09/14/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300