Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la II Marxa BTT Dones a Pedals – Circuit Donabike 2015


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 09/15/2015 10:33:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DONES A PEDALSÈxit de la II Marxa BTT Dones a Pedals – Circuit Donabike 2015

La segona edició de la competició, amb dos recorreguts, va comptar amb 105 ciclistes i 36 acompanyants, i les guanyadores de cada circuit van ser Merche Comino i Raquel Ríos

A principis d’aquest mes de setembre la Ciutat Esportiva Blanes va ser el punt neuràlgic que va concentrar la sortida i arribada de la II Marxa BTT Dones a Pedals – Circuit Donabike 2015, allotjada en sengles circuits boscosos d’aquest entorn. La segona edició consecutiva de la competició ha assolit enguany un bon nivell de participació, amb un total de 105 ciclistes i 36 acompanyants.


II Marxa BTT Dones a Pedals - Circuit Donabike 2015
La prova va estar configurada amb dos circuits amb llargàries i dificultats diferenciades, pensats perquè els poguessin realitzar esportistes avesades a sengles nivells d’intensitat. Així, n’hi havia un de llarg, de 22 kilòmetres, i amb un desnivell de + 676 metres, de dificultat mitjana. Segons les enteses, aquest circuit era exigent, però es podia gaudir alhora del terreny, i passava per dos punts molt concorreguts pels bettetteros d’aquesta zona, Mèxic i Roca Plana.


La majoria de les participants van escollir aquest primer circuit de la prova, entre elles Sílvia Rovira i Carme Mas, molt conegudes en aquesta disciplina i modalitat esportiva. Amb tot, qui finalment es va endur la victòria va ser Merche Comino, que va fer el recorregut en una hora i vuit minuts, un temps que va resultar molt difícil de superar per la resta de contrincants.


Merche Comino, guanyadora del primer circuit
El segon circuit de recorregut era més curt, i comptava amb 15 kilòmetres i 127 metres de desnivell. Aquesta segona ruta la podien gaudir millor les dones i noies que no compten amb tanta experiència en el món de la BTT. Entre les ciclistes que van fer-la, cal destacar la presència de l’Abril, una dona de 67 anys que fa poc temps que s’ha iniciat en aquest món de la BTT. Per a ella va significar una experiència tan positiva, que ja s’ha marcat l’objectiu de seguir practicant i participar en més marxes.


La guanyadora d’aquest segon circuit va ser Raquel Ríos, que va treure molta diferència en temps a la segona classificada. En general, totes les participants van gaudir molt, no tan sols de la prova esportiva, sinó sobretot de l’ambient distès i de festa que hi havia, així com de les ganes de passar una bona estona que va predominar en tot moment.





Data de realització: 09/15/2015 | Data de la darrera actualització: 09/15/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300