Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per a la 3a Fira del Vehicle d’Ocasió, que ja escalfa motors


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/15/2015 10:44:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per a la 3a Fira del Vehicle d’Ocasió, que ja escalfa motors

La mostra, que ha esdevingut la més gran que es fa al territori entre Girona i Barcelona, es farà del 18 al 20 de setembre, i ocuparà 14.000 m2 a l’esplanada de l’antic pavelló d’esports

Blanes serà el proper cap de setmana del 18 al 20 de setembre en el punt de referència per a totes aquelles persones que estiguin cercant un vehicle d’ocasió. Ho serà a través de la 3a Fira del Vehicle d’ocasió que arriba per tercer any consecutiu, precedida per l’èxit que ja ha tingut en les dues anteriors edicions, i s’ha consolidat ja com a referència en el territori, entre Girona i Barcelona.


II Fira del Vehicle d'Ocasió Blanes 2014
Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, la Fira del Vehicle d’Ocasió és la mostra més gran d’aquestes característiques que es fa actualment arreu de comarques gironines. Igual que en les dues anteriors ocasions, el recinte firal ocuparà una superfície de 14.000 m2 i estarà situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports, a tocar del centre de la vila.

Una fira per gaudir-la amb tota la família i per visitar Blanes

L’emplaçament del costat de l’antic pavelló es considera el més adient des de l’organització, no tan sols perquè permet enquibir l’estoc de vehicles que s’hi hauran de situar. L’altra avantatge és que els visitants poden arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar-hi gratuïtament al seu voltant, ja que la zona blava que ha estat funcionant a l’esplanada durant l’estiu ho ha deixat de fer durant aquesta segona quinzena de setembre.


L’esplanada del costat del pavelló es va remodelar i asfaltar fa dos anys i, al comptar amb una superfície total d’uns 40.000 m2, hi poden aparcar al voltant d’un miler de vehicles. D’altra banda, aquest emplaçament situat molt a prop del centre facilita que el públic assistent a la Fira del Vehicle d’Ocasió també pugui acostar-se tot passejant fins al nucli comercial de la vila i gaudir dels atractius de la població marinera.


Un altre al·licient afegit de cara a tots els visitants de la fira, tant blanencs com de fora de la població, és que els més petits de la casa poden gaudir d’un espai lúdic totalment gratuït perquè s’hi entretinguin. Això és perquè hi ha una zona destinada a aquest públic on hi ha diversos inflables que estaran en marxa coincidint amb l’horari de la fira, durant tot el cap de setmana.

A més, com a novetat, enguany hi haurà una zona destinada a la pràctica i conducció de karts a càrrec de Karting Club Blanes. Una bona ocasió perquè la canalla comenci a aprendre les primeres nocions de la conducció de manera segura i controlada, ja que l’espai on s’allotgen els karts no està oberta a la circulació durant aquests dies.


Zona d'Oci Infantil
La 3a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes es podrà visitar la tarda del divendres 18 de setembre de 17 a 20 h, i durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge 19 i 20 de setembre, a partir de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre.

160 vehicles d’ocasió de totes les marques en exposició

En la línia de les seves dues anteriors edicions, la mostra inclourà una ampla i atractiva oferta, amb una concentració de més de 160 vehicles en exposició que disposen de totes les garanties, qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió. D’aquesta manera, es comptarà amb vehicles de les principals empreses automobilístiques, amb 15 marques representades


Així, els visitants hi trobaran models de cotxes que inclouran els principals segments a tenir en compte, com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines de representació, monovolums, 4 x 4 i una ampla varietat que es pot adaptar a les necessitats dels qui estan pensant en l’adquisició d’un vehicle d’ocasió.

Concessionaris i Marques :

En total, s’inclou la presència de vuit empreses concessionàries que tenen la seva seu a Blanes, així com en d’altres municipis d’aquesta àrea d’influència.

ConcessionariMarques
Automoció i Serveis del Nord-EstRenault
Àngel BlanchOpel, Suzuki, Honda, Hyundai
Garatge PlanaMercedes-Benz, Smart
AutobravaFiat
BravautoPeugeot
MaresmòvilNissan
Covesa VehículosFord
Automòbils Missé-BlanesCitroën, Seat


La 3a Fira del Vehicle d’Ocasió compta enguany amb la col·laboració de Ràdio Marina i la revista La Marina, així com amb el Karting Club Blanes.


Data de realització: 09/15/2015 | Data de la darrera actualització: 09/15/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300