Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Fundació Carl Faust organitza la I Jornada de Caudiciformes i Suculentes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/15/2015 07:50:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Fundació Carl Faust organitza la I Jornada de Caudiciformes i Suculentes

La trobada tindrà lloc el proper dissabte 19 de setembre al Jardí Botànic Marimurtra, i inclourà conferències, una exposició i una visita al recinte

El dissabte 19 de setembre tindrà lloc al Jardí Botànic Marimurtra la I Jornada de Caudiciformes i Suculentes, organitzada per la Fundació Carl Faust, gestora i responsable del jardí. Es tracta d’uns gèneres de plantes poc coneguts, però de gran interès, bellesa i potencial. Precisament l’objectiu d’aquesta trobada és ser el punt de reunió d’experts, professionals, jardiners, viveristes i estudiants de biologia i botànica amb interès per les caudiciformes i les suculentes.

Per això, la jornada s’ha organitzat de manera que hi hagi des de conferències de contingut acadèmic fins a una visita al Jardí Botànic Marimurtra per donar a conèixer la col·lecció i els exemplars que hi ha d’aquestes plantes al recinte. Igualment, també es podrà visitar una exposició de caudiciformes que s’instal·larà amb la col·laboració d’un viver especialitzat.


Baobab Africà (Caudiciforme) - Fotografia: elblocverde.com
Les places estan limitades a 30 assistents, i per poder accedir a tota la informació necessària respecte la programació, així com per inscriure’s, es pot fer online a través del web www.jornadesmarimurtra.cat. L’organització de les jornades és a càrrec de la Fundació Carl Faust, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, l’Associació d’Amics dels Cactus i Altres Suculentes (ASAC), la branca catalana de la Mediterranean Garden Society (MGS), i el Centre de Jardineria Floranova de Malgrat de Mar.

Les sessions començaran a les deu del matí, i hi haurà una pausa pel cafè i una altra pel dinar que se servirà al mateix jardí. A la tarda, l’activitat es reprendrà a les quatre amb una visita comentada que es farà al Jardí Botànic Marimurtra, a càrrec de quatre especialistes. Es tracta d’Ivan Soto, jardiner responsable de la col·lecció de Cicadals de Marimurtra; Josep M. Riba i Ventura Torroella, que explicaran els diferents mètodes de tractament realitzats contra el morrut de l’atzavara; i Xavier Argimon, taxonomista de la Fundació Carl Faust, que ensenyarà els exemplars de caudiciformes del recinte.


Data de realització: 09/15/2015 | Data de la darrera actualització: 09/15/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300