Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 3a Fira del Vehicle d’Ocasió fa un 33% de vendes i es consolida com a referent al territori


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/20/2015 06:57:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 3a Fira del Vehicle d’Ocasió fa un 33% de vendes i es consolida com a referent al territori

Els expositors han constatat enguany que el públic assistent provenia de Blanes i poblacions de la rodalia, tant de Girona com de Barcelona, atrets per l’ample ventall de vehicles en estoc

La 3a Fira del Vehicle d’Ocasió que s’ha allotjat a Blanes des de la tarda de divendres passat i durant tot aquest cap de setmana, ha estat considerada pels expositors com la millor de les tres edicions que s’han fet fins ara, tenint en compte les característiques d’aquest esdeveniment. Aquesta valoració l’han fet atenent als resultats obtinguts durant els dos dies i mig que ha estat en funcionament.


III Fira del Vehicle d'Ocasió
Així, hi ha hagut un 33% de vendes del total de 160 vehicles exposats, un resultat que indica que en aquesta tercera edició s’ha mantingut en un bon nivell respecte la de l’any anterior, si bé amb una lleugera remuntada. D’altra banda, a aquesta xifra encara caldrà sumar les vendes que es puguin seguir fent properament en base a les atencions a clients potencials que han realitzat els responsables de les set empreses expositores al llarg de la fira, que representaven a un total de quinze marques de cotxes.

Visitants de Blanes i poblacions de Girona i Barcelona

Precisament una altra de les dades que ha estat valorada de manera molt positiva és el nombre de visitants que hi ha hagut, que s’apropa a les 6.000 persones, concentrades majoritàriament a partir de les dotze del migdia i a quarts de sis de la tarda. Especialment intensa va ser l’activitat que es va registrar la tarda-vespre d’aquest passat dissabte, entre les sis i les vuit. Al llarg de les tres edicions, la participació ha anat in crescendo: al 2013 es van registrar 4.500 persones i l’any passat 5.500.


Els visitants provenien majoritàriament de Blanes, però també s’ha registrat un increment de l’afluència de veïns de poblacions de la rodalia del municipi i la seva àrea d’influència, tant de Girona com de Barcelona, com ara Palafolls, Tordera, Lloret de Mar, Maçanet o Malgrat de Mar, entre d’altres. Igualment, també s’han acostat a la fira públic de Barcelona que compta amb una segona residència o què ha vingut a passar el cap de setmana.


Aquesta variada procedència referma la consideració de l’organització respecte que la fira s’està consolidant cada vegada més com un clar referent d’aquest tipus d’esdeveniments en el territori. La principal raó per aquest èxit no és tan sols que hi troben un variat estoc de productes i models i que se’ls ofereixen diferents modalitats de finançament al seu abast sinó que, sobretot, quin tipus de garantia oferien davant la possibilitat que puguin detectar qualsevol avaria.

Els expositors consideren que aquest és l’atractiu afegit de qualitat que té adquirir els seus vehicles a través de professionals del món del motor, i no pas directament de particular a particular, amb qui de vegades s’hi ha contactat fins i tot sense una coneixença prèvia. En aquest sentit, tots els vehicles que s’han exposat a la 3a Fira de Vehicles d’Ocasió de Blanes disposaven de garantia.


Pel que fa a les preferències del públic respecte el tipus de cotxes que ha rebut més consultes, han estat molt variades. Així, tant es demanaven les característiques i preus de furgonetes per treballar amb negocis propis, fins a monovolums per a tota la família, passant per 4 x 4 per anar a l’aventura, o bé per un tipus de vehicle que darrerament sembla estar en clara expansió els vehicles híbrids, que combinen el motor elèctric amb la benzina.

Una fira pensada també pel públic familiar

A banda de l’atractiu que suposava per sí sola la 3a Fira del Vehicle d’Ocasió, la mainada també comptava amb el seu propi reclam, tal i com ja s’ha fet en les dues anteriors ocasions. Es tractava que tota la família es pogués entretenir visitant l’esdeveniment, i per això els més petits podien passar la seva pròpia estona d’esbarjo pujant als inflables que hi havia en una zona acotada pensada especialment per a tots ells i elles.


Zona d'esbarjo infantil
En aquest sentit, però, la novetat d’enguany que ha comptat amb un gran èxit de públic, ha estat la zona destinada a la pràctica de karts a càrrec del Karting Club Blanes. La mainada ha pogut pujar-hi per començar a aprendre les primeres nocions de la conducció de manera segura i controlada, ja que el circuit de karts estava especialment delimitat en un espai on la circulació no ha estat permesa aquests dies, igual que la resta del recinte firal.


Circuit Infantil de Karts
El circuit estava destinat exclusivament a nens i nenes que tinguessin entre sis i deu anys d’edat, i estava controlat per un monitor que s’encarregava d’ajustar-los el cinturó de seguretat i el casc, així com d’explicar-los les nocions més bàsiques abans d’engegar els motors. Al llarg de la fira es calcula que hauran passat pel circuit uns 500 infants, que han comptat com a públic fidel amb els seus familiars que els esperaven rere la tanca.

El recinte firal ha ocupat una superfície de 14.000 m2, i estava situat a l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports, a tocar del centre. Els visitants han pogut arribar fins a la mateixa fira en cotxe i aparcar de forma gratuïta al seu costat. Això els ha facilitat que el públic que assisteix a la fira també hagi pogut acostar-se tot passejant fins al nucli comercial de Blanes, o bé gaudir de la platja, gràcies al bon temps que s’ha mantingut durant tot el cap de setmana.


Organitzada per l’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, la fira ha comptant amb la implicació de set empreses expositores de la vila i d’altres poblacions de la rodalia: Autobrava, Covesa Vehículos, Bravauto, Automòbils Missé Blanes, Garatge Plana, Maresmóvil, i Àngel Blanch.
Data de realització: 09/20/2015 | Data de la darrera actualització: 09/20/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300