Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles oferirà cinc espectacles infantils al Teatre de Blanes aquesta tardor-hivern 2015


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/22/2015 05:12:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles oferirà cinc espectacles infantils al Teatre de Blanes aquesta tardor-hivern 2015

La nova programació s’encetarà l’11 d’octubre i es tancarà el 6 de desembre amb una nova sessió d’”Els Contes de Rialles” ambientats en la celebració del Nadal

Des de fa una pila d’anys, a Blanes el retrobament amb les aules significa també la represa de la programació que organitza cada curs escolar en aquesta vila l’Associació Rialles. En aquesta ocasió, la programació del darrer trimestre de l’any inclourà cinc espectacles infantils, i s’encetarà l’11 d’octubre amb la sessió de contes Sol amb la lluna, a càrrec de la companyia Sgratta Teatre.

El 25 d’octubre s’oferirà el musical Enciclopèdia Baixeta de la Nit, amb el grup 2 princeses barbudes; i de cara al novembre s’han programat dues funcions més. Per un costat, el dia 8 es farà la peça de Teatre-Òpera El carreró de les bruixes, dels Poca Cosa Teatre; i per l’altre, el 22 de novembre l’obra de Teatre L’avi Tonet, a càrrec de Jordi del Rio.


Espectacle "L'avi Tonet"
Per últim, la programació d’aquest trimestre finalitzarà el 6 de desembre amb una nova sessió d’Els contes de Rialles: La Màgia de Nadal. Una vegada més, els membres de l’Associació Rialles de Blanes pujaran dalt l’escenari per oferir un espectacle propi fet amb molta il·lusió, amor i valentia.

Novetat: nou paquet d’entrades a preus reduïts

Totes les sessions de Rialles comencen a les 17’30 h de la tarda, i el preu de cada entrada és de 6 €, si bé es pot accedir a dos tipus de descomptes. Per la compra d’entrades per a tres espectacles, així com per als qui tinguin carnet de família nombrosa, hi ha un 10% de descompte. D’altra banda, com a novetat d’aquesta temporada, hi ha un nou paquet de cinc entrades per assistir a totes les funcions d’aquest trimestre al preu especial tancat de 24 €.


La reserva d’entrades es pot fer al correu electrònic blanes@rialles-catalunya.cat, i la venda d’entrades anticipada a la mateixa taquilla del Teatre de Blanes els dijous i divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, de 17’30 a 19’30h. També es poden comprar una hora abans que comenci la funció dels diumenges, a les 16’30 h. Més informació: www.rialles.cat i www.teatredelacostabravasud.cat


Data de realització: 09/22/2015 | Data de la darrera actualització: 09/22/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300