Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Teatre a benefici de l’Associació Catalana de Parkinson Blanes (ACAP)


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/29/2015 11:50:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Parkinson BlanesTeatre a benefici de l’Associació Catalana de Parkinson Blanes (ACAP)

El Teatre de Blanes allotja diumenge a la tarda la representació de l’obra “Mai més per sempre”, a càrrec del grup El Mirall, coincidint amb el 10è aniversari d’ACAP Blanes

L’Associació Catalana de Parkinson de Blanes, La Selva i l’Alt Maresme (ACAP) continua aquests dies els actes commemoratius del seu 10è aniversari, aquesta vegada comptant amb el suport del grup de teatre El Mirall. La col·laboració consistirà en l’organització d’una funció benèfica que tindrà lloc el proper diumenge a la tarda, més concretament amb la representació de l’obra Mai més per sempre, que es va estrenar ara fa gairebé un any.

“Mai més per sempre”, una tragicomèdia amb tocs del gènere fantàstic

Es tracta de l’òpera prima de l’actor i escriptor teatral blanenc Joan Maynou Orench, autor i director de la peça, una tragicomèdia amb alguns tocs del gènere fantàstic, ja que planteja diferents situacions en un mateix espai, però viscut en diferents èpoques. El què ara ha esdevingut la secció d’un centre comercial situat en una actualitat fictícia, antigament va ser l’escenari d’un teatre. Les dependentes de l’establiment comercial per una banda, i els integrants d’una companyia teatral per l’altra, conviuen paral·lelament en un mateix lloc.


"Mai més per sempre", del grup El Mirall
Els uns viuran el final de la vida amb un futur sense esperança, mentre que els altres experimentaran el principi de la mort atrapats en un cercle infinit. El desarrelament i l’aparent manca d’humanitat en front de la passió desmesurada i la follia delirant tenen però un punt en comú: tots són éssers humans. També es planteja com una faula on es qüestiona l’actual sistema social en què vivim, que prioritza el lucre i el benefici econòmic per davant de la riquesa espiritual.


Durant els 75 minuts que dura l’obra, l’acció va saltant d’un temps a l’altre contínuament, de tal manera que les dues èpoques, els dos mons, es troben al mateix lloc presentant dues maneres de viure i mostrant les vivències d’uns éssers carregats d’emocions contradictòries. A través d’ells, l’espectador viu allò que és universal en les relacions humanes: els sentiments contraposats.

Col·laboració entre les dues entitats

Els beneficis generats amb la recaptació de la venda d’entrades es destinaran íntegrament a ACAP Blanes, una entitat sense ànim de lucre que dóna suport des de fa una dècada als afectats i familiars d’aquesta malaltia. La coincidència ha volgut que el grup de Teatre El Mirall també estigui aquests mesos de celebració, en aquest cas commemorant els seus 30 anys de vida.

La representació de Mai més per sempre tindrà lloc al Teatre de Blanes el proper diumenge 4 d’octubre al punt de les 6 de la tarda. La venda d’entrades anticipada s’ha començat a fer des d’aquest passat dilluns, i es mantindrà fins al divendres 1 d’octubre, cada dia de 18 a 20 h. També es podran comprar entrades el mateix diumenge, quan tindrà lloc la funció, a partir de les 4 de la tarda.

Data de realització: 09/29/2015 | Data de la darrera actualització: 09/29/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300