Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenta a Blanes la iniciativa solidària “Nourish The Children” (Nutrint als nens)


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/29/2015 12:22:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NOURISH THE CHILDRENEs presenta a Blanes la iniciativa solidària “Nourish The Children” (Nutrint als nens)

La Biblioteca Comarcal ha allotjat una xerrada de presentació, inclosa al cicle d’activitats organitzades en motiu del cinquè aniversari de l’Associació Country Blanes

Una cinquantena de persones van participar a la xerrada informativa de la iniciativa solidària Nourish The Children (Nutrint als nens), que va tenir lloc fa uns dies a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal. L’objectiu era donar a conèixer aquest projecte, que té com a fita que cap infant es quedi sense el seu necessari àpat diari, a través de la col·laboració amb diverses organitzacions de caritat.


Presentació "Nourish The Children"
La principal entitat amb qui treballa és Feed The Children, una de les organitzacions caritatives internacionals més importants dels Estats Units, especialitzada en distribuir milions de quilos d’aliment cada any entre famílies d’arreu de 60 països. Es va encarregar de presentar aquesta iniciativa solidària una de les seves col·laboradores a Blanes, Sònia González, qui va explicar que les donacions que es recullen a Catalunya es concentren en ajudar a la infància de Malawi, un país situat al sud-est d’Àfrica malmès per l’epidèmia de la Sida.


Sònia González, col·laboradora de "Nourish The Children"
Per poder completar les seves explicacions, es va comptar amb la participació del Cònsol Honorari de Malawi, Joan Ramon Pallas, acompanyat de la seva dona, qui fa molts anys que treballa com infermera cooperant en aquest país africà. A través del testimoni de tots dos es va poder saber que Malawi compta amb un baix índex d’esperança de vida i una tassa molt alta de mortalitat infantil. Un dels productes bàsics que mengen és el sima, un tipus de pa de blat de moro que majoritàriament esdevé l’únic àpat que fan al llarg d’una jornada.


El Cònsol Honorari de Malawi, Joan Ramon Pallas, i
la seva dona, infermera cooperant
La xerrada es va tancar amb la projecció d’un vídeo amb imatges de Malawi realitzat per la ONG Petits Músics del Món, que col·labora amb l’Escola Music Cross Roads of Malawi. Per últim, val a dir que aquesta activitat ha estat inclosa dins el cicle que aquests dies s’està allotjant a la Biblioteca Comarcal de Blanes en motiu de la participació de l’Associació Country Blanes al programa Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura, coincidint amb el cinquè aniversari que celebra enguany l’entitat.

Data de realització: 09/29/2015 | Data de la darrera actualització: 09/29/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300