Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana el 13è Tuning Festival Internacional


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/30/2015 11:21:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull aquest cap de setmana el 13è Tuning Festival Internacional

A la trobada, que s’allotjarà a l’esplanada de davant l’Estació d’Autobusos, hi participaran vehicles procedents d’arreu de l’estat espanyol, Andorra, França i Portugal

El proper cap de setmana del 3 i 4 d’octubre tindrà lloc el 13è Tuning Festival Blanes Internacional & 3e Conce Grup Vag and Stance 2015, que s’allotjarà a l’esplanada de davant l’Estació d’Autobusos. Durant dos dies la trobada inclourà activitats per a tots els públics, com ara jocs, concerts, balls, desfilades i d’altres atractius, entre els quals s’inclouen diversos concursos amb premis que s’atorgaran en les diferents categories i estils de vehicles tuning.


Tuning Festival Blanes 2014 - Fotografies: + Volumen Tuning Club
Es tracta d’una concentració a nivell internacional ja que, a banda de comptar amb participants procedents d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, també n’hi haurà de França, Andorra i Portugal. El programa d’activitats s’encetarà dissabte al matí, mentre que a la tarda es farà una rua de vehicles tuning arreu del municipi, una desfilada de pentinats i maquillatge, i a la nit un concert amb el grup local Wolfwood, que tocarà un repertori de coneguts temes de rock. La festa continuarà després amb la millor música actual que punxaran els DJ Frances i Maddem.


L’endemà diumenge l’activitat s’encetarà a 2/4 de 10 del matí, seguida per l’inici de les proves de qualitat de so; una exhibició de Kempo Karate a càrrec de Lendinez Gym; i finalment balls de hip-hop, jazz modern, salsa i animació amb l’Escola de Dansa Daina. Seguidament, a partir de quarts d’una del migdia, s’aniran fent les proves en diferents característiques qualitatives dels vehicles tuning. El festival de tuning, que un any més organitza l’entitat blanenca Más Volumen Tuning Club, s’espera que acabi l’activitat a quarts de set de la tarda.


http://www.blanes.cat/docweb/agenda-2015-10-03-ruatunning

Data de realització: 09/30/2015 | Data de la darrera actualització: 10/02/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300