Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Normalitat a Blanes després del temporal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/01/2015 01:54:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Normalitat a Blanes després del temporal

Protecció Civil i Policia Local han donat suport als cossos d’emergència en la recerca de les dones desaparegudes al mar a Lloret, i s’ha netejat el passeig per la sorra arrossegada

Aquest matí el temporal de mar que ha estat afectant Blanes durant les darreres hores ja ha començat a remetre, si bé encara hi havia mar de fons que desaconsellava acostar-s’hi massa. Durant les darreres hores d’aquest passat dimarts les onades van guanyar un xic més d’intensitat en relació al que havia estat la tònica general del matí i la tarda.


Neteja al Passeig Cortils i Vieta
Per això, de cara al vespre la continuada acció de les onades trencant a la platja va acabar arrossegant sorra en un tram del Passeig Cortils i Vieta, especialment a la banda que hi ha a tocar de la Plaça Catalunya. Per això, a partir de les sis del matí l’empresa de neteja Nora ha estat netejant la sorra i altres residus arrossegats pel mar que havien acabat dipositant-se sobre el passeig.


Al tractar-se d’una quantitat de sorra molt minsa, per netejar l’espai i deixar-lo en condicions tan sols han fet falta dos vehicles lleugers, que aviat han enllestit la feina. En aquest sentit, han intervingut diversos operaris recolzats amb una màquines escombradora, una mini-excavadora i un camió.

Suport a l’operatiu de recerca de Lloret de Mar

Durant el matí d’avui dijous, efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes han estat donant suport a l’operatiu de recerca que s’ha posat en marxa des d’aquesta matinada a Lloret per trobar dues dones que han desaparegut al mar. L’operatiu de recerca s’ha donat per tancat a quarts d’una del migdia, quan els cadàvers sense vida de les dues víctimes han estat localitzats surant a dues milles marítimes mar endins, entre Blanes i Lloret.


Platges de Blanes, avui al matí
Es tractava de dues noies britàniques de 33 i 36 anys que formaven part d’un grup de cinc dones que estaven a la zona on hi ha el monument a la Dona Marinera, a Lloret de Mar. Dues d’elles han decidit entrar a la mar per banyar-se, tot i el temporal que hi havia i, en no tornar-ne a sortir, les seves companyes han donat l’avís als cossos d’emergència.


L’alerta s’ha donat a les 4’40 h de la matinada, i en l’operatiu de recerca han intervingut efectius dels Mossos d’Esquadra, el grup dels GRAE dels Bombers, Salvament Marítim i el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil del Mar. Els cossos de les dues dones han estat traslladats fins al port de Blanes perquè la comitiva judicial pogués fer l’aixecament dels cadàvers.


Data de realització: 10/01/2015 | Data de la darrera actualització: 10/01/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300