Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La nova Programació del Casal de Joves Morralla inclou 16 tallers i un curs de monitors


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/05/2015 12:32:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MORRALLA TARDOR 2015La nova Programació del Casal de Joves Morralla inclou 16 tallers i un curs de monitors

El Morralla també allotjarà diumenge vinent les VI Jornades de Manga i Anime, que cada any atrauen un gran nombre d’aficionats a la cultura asiàtica

La nova programació de tardor del Casal de Joves de Blanes Morralla, Espai Creatiu, començarà la setmana vinent 13 d’octubre, i s’allargarà durant els propers mesos. Es tracta de diverses activitats prou heterogènies com per poder complaure gustos i edats molt diverses, que a més a més es poden seguir en horaris prou variats per adaptar-se al major ventall de públics possible.


Presentació Tallers Morralla Octubre 2014
En total, s’han preparat 16 tallers, així com un d’aprenentatge més específic de monitors en el lleure. Les principals novetats són els cursos de Dansa Africana, Cupcakes, Pintura Creativa i Cinema, aquest darrer impartit per Albert Arribas. Per la seva banda, els tallers més veterans que continuen a la programació són el de Teatre a càrrec de Paula Fossati, així com el de Teles i Trapezi amb Sara Fanlobayo, en la línia d’oferir continguts relacionats amb les arts escèniques i circenses.


Altres cursos que es poden fer són de Nutrició i Dietètica, Confecció de Mandales, Ableton Live, Guitarra, Acrobàcies, Scrapbooking i Dibuix Manga, entre d’altres. Hi ha dos tallers que són gratuïts: el d’Scrapbooking i la Tarda de Circ, ja que tots dos són per aprendre i compartir coneixements. La resta tenen diferents preus, que van des dels 10 € el més econòmic fins als 40 € els que costen més.

D’altra banda, també es pot fer una activitat que darrerament està tenint força èxit, ja que pot augmentar les possibilitats d’una sortida laboral en casals i activitats similars. Es tracta del Curs de Monitors en el Lleure Infantil i Juvenil que imparteix l’Escola de Lleure Batibull a les mateixes instal·lacions del Morralla. L’aprenentatge es farà els dilluns i dimecres del 21 d’octubre al 16 de desembre, de 17 a 21 h, així com els dissabtes 7 i 21 de novembre o 12 de desembre de 9 a 13’30 i de 16 a 20 h. El preu del curs és de 150 €.


Tots els joves que estiguin interessats en inscriure’s, o vulguin tenir una informació més pràctica sobre totes aquestes activitats, poden acostar-se aquest proper divendres 9 d’octubre al Morralla, Espai Creatiu, i participar en la Jornada de Presentació de la Nova Programació, que consistirà en fer un tastet dels cursos que s’impartiran. La presentació anirà a càrrec dels mateixos talleristes, i s’amenitzarà amb actuacions musicals i un pica pica.

Les inscripcions es podran fer fins al 13 d’octubre a la seu del Morralla, de dilluns a divendres de 17 a 20 h., o bé a través del correu electrònic morralla@blanes.net, i telefònicament trucant al 972 330 711.

VI Jornades de Manga i Anime de Blanes

La programació del Morralla es completarà durant els propers mesos amb concerts i altres activitats de caràcter extraordinari. Una d’elles tindrà lloc precisament el proper diumenge 11 d’octubre. Es tracta de les VI Jornades de Manga i Anime de Blanes, que en cada nova edició compta amb la participació d’una major quantitat de públic, atrets per les nombroses activitats que es poden fer al llarg del dia relacionades amb la cultura asiàtica, amb entrada gratuïta.


Jornades Manga i Anime Blanes 2014
Organitzades per l’Associació Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes amb el suport de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes, aquesta sisena entrega de les jornades promet complaure un ample ventall de gustos a través de tallers, concursos i altres entreteniments. Enguany ampliaran l’espai on tindran lloc, de manera que també s’utilitzarà la zona exterior del Morralla, a peu de carrer.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/05/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300